Fullrulle!!!

De har varit en händelserik vecka som gått, har varit på sjukhuset (med en kompis), vart i Sthlm och shoppat, varit på intervju, fått ett jobb, Robban har fått en nytt jobb, städat och eldat i trädgårn, varit på många många långa härliga promenader, träffat en massa goa vänner och massa annat!!

Men nu i helgen verkar de som att de blir lungt för dom flesta, när vi var yngre var den här helgen en av dom "största" på hela året ju, men nu är de nästan som vilken helg som helst. Vi börjar bli gamla..;) Fast de är ju rätt skönt och bara hänga, dricka gott och äta massa goa grejer, ist för att supa sig "redlös" och inte vara med riktigt! Klart att man bli onykter ibland, men de är ju inte på samma sett!

Imörn på Valborg blir de ev att gå hem till Hanna och Tobbe, grilla lite och umgås, eller så blir vi hemma här och grillar och umgås. De är inte riktigt bestämt vad vi ska göra ännu, men Robban jobbar ju iof som vanligt så han få anpassa sig efter vad som bestäms...hihi.

Idag är de sjukt konstigt väder, de är nästan 18grader på våran framsida i skuggan, men de är ju blåsigt och solen skiner ibland, men de är inge kanon väder inte. Men när vi mötte upp Hanna på "stan" förut så svettades vi, sen blev de blåsigt å kallt, sen blev de sol och varm..ja ni fattar, man vet ju inte vad man ska ha på sig!?

Vi har iaf hängt hemma hos Hanna, Kunt och lilla Elsa idag, Frasse var helt tokig i Kunt idag. Han skulle bara "sätta" på honom hela tiden, sjukt jobbig va hen, men nu är han helt slut. Han stanna på vägen hem och ville inte gå mera, hahah, lite slö!

Jag ska försöka ta tag i mitt hus nu på em, men de är såå tråkigt! Har ingen energi till de alls...men de MÅSTE göras!

Trevlig helg på er alla!!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Snöblandat hela långa dagen!

De har vart snöbalndat hela långa dagen, kan de bli tråkigade!? Nej tror inte de, inte ens Frasse vill gå ut. Men vi är ju tvugna, vi va båda skitblöta när vi kom hem och kalla, burr... Hoppas på finare väder imöra!

Ha blivit lite granna gjort idag, ja har plockat bland alla prylar vi har överallt och fixat me lite tvätt m.m, men man får ju inte så stor lust å göra nånting när de är tråkvädur ute! Men ja är rätt nöjd, kände att jag behövde en liten paus nu. Hoppas få lite mer undanstökat sen.

Robban har vart på massa tester idag, för ett brandjobb. Hoppas att de gått bra och att du får de! Men han ska även på tester imöra och efter de ska han jobbe. Så ja får inte se han förens imornkväll...stackars mig.

Imöra får jag förhoppningsvis lite besök av Fitri..jag försöker övertala henne om att söka jobb på samma ställa som ja ev ska jobba på i sommar, fatta va roligt om vi skulle jobba på samma ställe! Heheh galet kul!

Idag har många tankar gått åt en speciell vän, hoppas hoppas hoppas att allt är som de ska! Vill att du ska veta att jag alltid finns för dig och att du är en underbar vän! Love ya!

Tvättmaskinen kallar på mig, bäst å springa!

Ta hand om varandra, KRAMAR

Intervju!!!

Idag på fm träffade jag Hanna, Jossan, barnen och hunden vid bussen. Sen tog vi en promenad genom byn hem till Hanna. Vi satt ute och käkade lunch, HB hade gjort en skitgod pastasallad som vi mumsa på. Hon hade tänkt till lite där att göra kall mat me tanke på barnen, de va nog tur de, annars hade dom båda fått äta kall mat. Nova strejka och va hungrig och sen smitta hon av sig på Elsa..haha. Ett litet vardagskaos för dom!! =)

Sen tog vi cykeln hem ja å Frasse, han sitter så stolt och still i cykelkorgen! Hihi så söt! Men ja fick köra tillbax han med bilen innan ja skulle åka på intervjuen.
Den gick jättebra, hon var väldigt trevlig, kändes väldigt lättsamt och skönt när vi satt och prata. Jag fick jobbet...wiihoo!! Men lite synd att de bara är timvik/sommarvik men de är ju bättre än inget just nu iaf! Känner att jag verkligen måste komma hemmifrån lite och timlönen blev helt okej oxå. Hon såg ut som om att hon tyckte jag begärde för myk, men sen gick ja ner 2 kr och då blev de bra!
Men jag har inte tackat ja ännu, sa att jag skulle på en grej nästa vecka som jag inte visste vad de kunde leda till, så ja ska höra av mig till henne nästa vecka.

När jag kom hem på em så hade jag fått brev från min handläggare på arbetsförmedlingen, (jag som tyckt dom vart bra denna gång) haha men ack så fel man kan ha, nu fick jag 5 olika jobb som hon tyckte passa in på mig och som jag MÅSTE söka, annars så kan jag bli av med min a-kassa. Så de bli nog jobbet på H-gården iaf. Jävla muppkärring till översittare...fifan säger jag bara!!! Dom sitter där och bestämmer över andras liv hur fan dom vill..och vilka jobb sen! HUM...Äh snart är jag är jag FÖRHOPPNINGSVIS av med dom/henne!!!

Imöra så ska jag få lite samtal till olika jobb som jag sökt gjorda, kolla om de är tillsatt eller om/när de skulle bli aktuellt för intervju eller liknande! Kan ju hoppas!
Sen ska ja försöka få lite städat här hemma, kanske även plocka upp alla grenar från träden som pappa och Robban klippte i helgen. Ja, massor att göra, hoppas jag får hälften gjort iaf!

Dags för lite slappartime i soffan, å snart kommer Bobban hem oxå! <3

Ta hand om varandra, KRAMAR***

MÅndAg

Måndagar, inte så roliga!! Dom är inte roliga när man jobbar, för då är man oftast så trött efter helgen, och dom är inte roliga när man inte jobbar, för då känns de exrta mycke att man inte har nåt att göra, (när "alla" andra går till jobbe"), så när är måndagar roliga egentligen!?!?

Idag har de inte hänt direkt någonting. Jo de ringde en dam till mig från Häradsgården i Vhd och ville att jag skulle komma dit på en intervju, jag har ite söt de jobbet så då känns de ju lite extra bra! Men de är ju inte de jag vill hålla på med, MEN jag måste ju jobba nu! Kommer bli störd annars! Så vi får se vad hon har att erbjuda imöra!

Helgen va bra, firade Soffipropp, år god mat, drack gott och va med familjen! Lovley!

Imöra ska jag även hänga lite med Jossan, Nova, Hanna, Elsa och Knut! Och lilla Fassebus är klart!

Nej nu ska ja kolla på ARN,

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Blä..fästingarna är här!!!

Igårkväll blev de till att grilla, men hemma hos mamma och pappa. Så jäkla gott...kändes som ja åt hut mycke som helst. Efter middan så satt Frasse i mitt knä och vi gosa som vanligt, men då känner jag att han har nåt vid örat, de var en stor FÄSTING!!! BLÄ...nu är dom jävlarna här iegn. Dom ska visst ha överlevt vintern, hum. De va ju jäkligt synd tycker jag, för mig får dom gärna dö ut helt!

Ja har vart en sväng hos Sofija nu på dagen och fikat. De va jätte mysigt! Nu kom vi nyss hem, ska lata mig lite och surfa runt lite innan de är dags att göra sig iordning och dra till Sockengatan å fira Fiffi!!!
Lär nog bli rätt sent om ja känner alla rätt...

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Redan helg igen!

Nu när jag går hemma såhär så går veckorna så snabbt att jag inte hinner med, helt galet! Ibland vet jag knappt vilken dag de är..haha! Men ja vet att idag är de fredag och idag blir de till att grilla tror jag. Om de regnar/snöar ikväll så grillar vi på altan på framsidan under taket, annars om solen tittar fram så blir de till att stå på baksidan. Hur eller hur så ska vi grilla! MMmm längtar, murremarre!'

Imöra så ska vi fira lilla Fiffi, tror vi blir närmare 20-25 personer hemma hos mamma och pappa. Nu är de ju inte längre bara våran familj som vill fira henne utan även Johans familj. De kommer bli syper mysigt!
Ja var ju en aningen anti Sofie och Johans förhållande i början där, men nu känner jag att dom passar rätt bra ihop. Så länge dom är lyckliga så är jag lycklig!! All kärlek åt er sötisar!! <3

Robban han jobbar och sliter som vanligt, är de inte på Bromma är de övningar, utbildningar, jour eller nån annan som behöver hans hjälp. Jag tycker fan synd om honom nu, han får aldrig bara vara hemma å inte göra ett skit. Sen får han så dåligt samvete gentemot mig oxå för att han inte är hemma nåntig, han kommer hem med blommor lite då och då för att stilla sitt samvete, ja blir givetvis jätte gald då, men jag känner samtidigt att han inte behöver ha dåligt samvete bara för att jag är ensam hemma! Han gör sitt bästa och vilket gör att han är världens bästa pojkvänn! Älskar dig min prins!

I em så ska jag iväg och klippa mig och färga/slinga håret, jag har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra. Ska jag klippa kort kanske, slinga de blont, bara toppa, färga mörkt!??!?? Nej ja vet inte, jag får se hur de blir, men hoppas f-n att de blir bra iaf, de kostar ju en förmögenhet. Sist jag både klippte och färga kosta de närmare 1500kr tror ja de va. Så man fixar ju inte håret varje månad direkt!

Trevlig  helg allesammans!!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

GRATTIS SOFIE!!!

När solen skiner så mår jag så bra!!! Känner att ja blir varm och glad i hela kroppen, allt känns så mycke roligare, possitivare, hoppfullt, lekfullt ja, you name it. De är toppen!!
Idag har Fitri, Ida, Hanna, Elsa & Kunt vart här och förgyllt min dag. Vi tog en promenad och sen gick vi hem hit och fikade ute på altanen i solen. Tog tom ut några av utestolarna och bordet! De va väldigt härligt..men de gick åt mycket bulle..=)

På em så har ja och Robban bara latat oss, vi la oss tom på sängen och sov en timme. Lite mysigt, de är väldigt sällan man lägger sig och sover midda. Ja tänkte att jag ska gå en lååångpromenad med Frasse om nån timme eller så, känner att jag behöver röra på mig lite extra idag.
Så har jag börjat med naturdiet igen, känner att jag vill bli av med några extra kilon som ja har lagt på mig på senaste. Förra gångne jag gick på naturdiet så gick ja ner 10kg på 1,5-2 mån..så vem vet hur de går nu. Jag äter/dricker de till fruckost, mellanmål, lunch, mellanmål och sen äter jag vilken middag jag känner för. Där emellan så äter jag frukt och grönt så mycke jag vill. Hoppas bara att jag kommer hålla de den här gången, ja blir ju så jäkla hungrig såhär i början..hungrig hela tiden!!! Önska mig lycka till!

Idag så fyller min lillasyter år oxå, hela 22 barre...STORT GRATTIS FIFFI!!! <3

Ta hand om varandra, KRAMAR***


Landet & Mormor

När vi var nere hos morfar i helgen så fick jag lite mersmak av landet tror jag!?
Fan va skönt de är och kunna vara ute på tomten utan att oroa sig över att Frasse ska springa iväg och bli överkörd eller nåt, att kunna gå långa promenader i skogen, kunna låta Frasse springa fritt överallt, slippa plocka upp hundbajs, gå i mjukisar, slippa smink, bara höra fåglarna som kvittrar, aaa..bara vara!! Helt sjukt härligt måste jag säga...

Så imorse när jag vakna, så ringde jag till mormor och frågade henne om jag inte kunde få komma ut till dom och sova kvar. Klart att jag fick de, så vi har suttit ute i solen och fika, gått långpromenad i skogen, när vi va ute och gick och kom ner til "stora" vägen så sa mormor;
"- kom ska du se va ja hitta häromdagen, vet du vad de här är!? De ser ut som nån slags låång svamp och när ja sparkade på den va den som nån slags gummi!?"
"- Jag bara log och börja skratta, asg, de är ju en lösfitta. Oh my god, på sidan av vägen mitt ute i skogen. Shit va sjukt asså.
Mormor berätta att de brukar stå bilar just där fast på andra sidan vägen där ungdomarna stannar och dricker öl, så de brukar ligga massa burkar och lite annat skräp där. Men en lösmus, vafan!?!?
(mormor) "- jaha då vet man att dricka öl inte är de enda dom gör här" Haha..sjukt!

Men allvarligt, vem fan slänger en sån ut genom bilfönstret mitt i skogen?? Lite skadat. Hum.

Men vi hitta även nåt annat när vi va ute, ja hittade fyra st kantareller. De är oxå lite sjukt, dom måste ha övervintrat. Klarat sig under snön på nå vis, dom såg ju inte så jätte goda ut men ändå. Kantareller i april!

Imörn så ska jag, mamma & mormor dra in till Nyköping och handla lite kläder och storhandla mat. Kommer nog bli en mysdag i tre generationer.

Nej dags att umgås lite innan de är dags att hitta sängen..

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Slapp helg!

Helgen som va har vart helt super! Vi har vart hos morfar och bara varit, gått långa promenader med hundarna i skogen, ätit sjukt god mat, pratat och skrattat. Så bra som en helg kan bli.
Sen fick jag med mig en fotölj från morfar, som hans pappa fick när han fyllde 50år. De är en snurrfotölj dom är orange...vädligt retro! Så nu har gungstolen åkt ner i källran och den "nya" fått plats i vardagsrummet! Skit snyggt! Tack snälla morfar för fotöljen och en underbar helg!!!

Jag har vart en sväng och framor och frarfar idag, har lånat ut min spikmatta till framor. Hon är sjuk igen och ja hoppas att den kanske kan lindra lite smärta, och at hon blir frisk snart!

Har hittat lite jobb som jag ska söka nu, hoppas jag får nåt av dom, eller iaf komma på en intervju!

I veckan som kommer så är jag ensam til stor del, Robban ska jobba och vara på utbildning nästan varje dag. Tror han är helt ledig på söndag. Hoppas de iaf.
Ja och mamma ska nog åka och storhandla nån dag, kanske även kika på lite vårkläder!

På trosdag fyller Sofie år, ja har redan köpt present till henne så de är klart! Skönt att veta vad man ska köpa. Hon är ju inte helt lätt att handla till den där fisen. =)

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Småland och morfar!!

I veckan va jag hos Jossan och Nova, vi hade en supermysig dag! Sen kom Jossan och "alla" barnen (Nova, Lea och Sandor) hit igår med bussen. Vi hade en jätte mysig dag.
Haha Sandor den lilla busungen, han satt i mitt knä vänd emot mig och tittade och kände lite överallt, efter en liten stund så kände jag att han började klämma, verkligen klämma, på mina bröst. Haha ja frågade vad han gjorde men de kunde han inte riktigt svara på. Men när han började bli lite väl intensiv så va ja tuvngen att säga till honom att han får göra så på sin mamma eller på Jossan. Skitungen, Robban bara garva och sa att de ska börjas i tid! Tur att han är liten....

Idag så har jag lite ärenden å göra nere på "stan" här i Trosa, ja ska köpa en present till min sis som snart fyller år och sen ska jag passa på att köpa min morfar nåt fint oxå.

Mamma, pappa, jag & Frasse åker ju ner till morfar i em, han bor i småland, mellan Västervik och Vimmerby. Åh jag kommer ihåg när vi va små, då va vi där nästan hela sommrarna, de va helt underbart. Jag älskar verkligen att komma dit, de är så enkelt. Man blir så lugn och känner sig så fri på nå sett. De är så lovley....
Men de ända som är lite jobbigt med att åka dit nu de senaste åren är att morfars hund Rocky och Frasse är så grymt intensiva. Dom ger sig alldrig, å fårsta timmarna går åt att ta reda på vem som bestämmer, och Rocky är lite för snäll och mesig så han säger inte ifrån till Frasse fast de är han som "ska" bestämma. Jajaj, de går ju säkert bra idag med.

Robban blev iaf gald att jag bestämde mig för att åka, för du behöver han inte känna sig dum när han ska jobba imörn med. Stackarn, han jobbar fan JÄMT! (Och ja kan inte hjälpa honom) Ja blir tokig snart, jag skulle vilja hitta ett svartjobb som jag kan göra. Tjäna ihop lite extra pengar, eller varför inte, ett fast jobb kasnke...spelar ingen roll. Men nu vill jag oxå JOBBA!!!!

Men ha en underbar helg allihopa!!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***


Idre!!!

Har visst tagit mig en liten paus från bloggen, folk tjatar om att jag ska uppdatera...så bäst å göra de! =)

De har ju vart lite kalas och så sen sist, har vart väldigt lyckade tillställningar må ja säga. LOVLEY!

Påskhelgen har vi tillbrigat i Idre med Micke, Linn och Linns familj, har varit en grym helg. Vi åkte upp i torsdags och va inte framme förens kl 00 nån gång, men de gick de me, nån öl och sen somna vi alla väldigt gott.
Fredagen var bra, men de va väldigt ruskigt väder med massa dimma, blåst, snö och kallt men vi pausa lite då och då och åkte in till värmestugorna och värmde oss med chocklad, öl och jäger..murremarre!!!
Afterski blev de oxå på fredagen...de va nice!
Lördagen va grym, solen sken och de va nån plus. Så jävla underbart! Söndagen va tung, speciellt för Robban. Vi va ute på lördakvällen och festa lite, grabbarna va lite väl överförfriskade, så Robban åkte inte många åt på söndagen. Hahaha..stackarn. Men han får ju skylla sig själv.
Vi fick inte ha kvar våran stuga till måndagen som vi hade hoppats på, fanns ingen annan ledig heller så...efter lunch på söndan vi 14 så bar de av hemmåt. Jag fick köra de första 2 timmarna, killarna va inte så körbara. Men men, de gick. Kanske inte så kul och köra när man är lite halvbakis och skittrött + att alla andra i bilen sov som stockar!

Men de va en grym helg och jag önskar att den hade vart längre....de är för underbart att vara uppe å åka skidor!

Idag har jag vart uppe i slöddertälje och hälsat på min lilla guddotter Nova och mamma Jossan, vi hade en härlig mysdag! Imörn så kommer Jossan, Nova, Lea och Sandor och våldgästar mig. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute lite, kanske ta en fika på altan..vore super!

Haha åh ja måste bara berätta vad Sandor hade sagt till Jens när dom åkte hem..."pappa, om Sara inte är kvar hemma när vi kommer hem idag så tänker jag rymma hemmifrån" haha lite gulligt! =)

Nej nu ska ja lägga mig å läsa min bok så ja blir klar i ÅR, har hållt på några månader med den nu!

(tänkte lägga upp bilder från Idre nån dag i framtiden)

Ta hand om varandra, MÅNGA KRAMAR***

RSS 2.0