Tiden springer iväg!!!

Ojojoj...de här med blogg asså, inte min grej. Men jag tänkte ändå försöka uppdatera er lite om vad som hänt sen sist.

En vän till många av oss har gått bort Robert Lindberg, RIP!!! Du kommer vara mycket saknad, men din begraving var väldigt fin, inte för att jag är religös men de kändes som om de var du som fixade strömmavbrottet och sen satte på strömmen igen precis innan vi alla skulle lämna kapellet. De var en skum känsla, men gu så jobbigt de var. Ja kommer sakna dig massor!!

För några veckor sen fick jag min överasking av mina vänner, de blev en kryssning! Jag hade väldigt trevligt och blev full som vanligt...;-) de ända som va synd var att vi kom ifrån varandra lite för mycket. Men enligt mig så tycker jag att de var lyckat!!! Tack så jätte mycke alla som var med och gav detta till mig!!

Sen har ju pappa Thomas fyllt 50 oxå...vi hade en väldigt lyckat kväll hemma hos Pappa och mamma när alla nära och kära var där, tror att pappa blev väldigt nöjd och glad över alla fina presenter han fick. Grattis igen pappa!!!

Sen har ju julen varit här hos oss nu, gu vilken härlig jul de har varit. Vi åkte ner till gotland och överaskade hela Robbans familj, de var bara hans ena syster som visste att vi skulle komma. Hihi, dom belv väldigt överaskade och äntligen så var hala familjen samlad över julen! =)
Jag saknade så klart alla hemma men vi hade ju en liten mini jul i söndags, väldigt mysigt!! Och tack för alla fina julklappar...!!!

På torsdag är de ju nyår, fan va kul vi ska ha de. Johan har några kompisar som jobbar på råsunda, dom kollade om dom inte kunde få låna den på nyår, och de fick dom. Så...vi ska fira nyår där, vilken grej! Vi kommer nog bara hålla till i restaurangen men ändå! Kommer blir grymt!!! Hoppas alla ni andra underbara vänner som jag inte kommer fira in de nya året med kommer få en grym kväll!! Gott nytt år på er alla!!!

En sak som jag har funderat mycket över på senaste...varför behandlar man inte människor som man själv vill bli behandlad!?? Nånting som jag har lärt mig på senaste tiden är att (även om jag oftast är de) inte hålla inne med saker, är de något som är fel, säg de på en gång. Vänta inte!! Man kan förlora så oerhört mycket om man inte kan vara ärlig. Speciellt mot en vänner och familj. De ska nog bli mitt nyårslöfte tror jag. Att ta hand om mina nära och kära och vara ärlig!!!

Ha en riktigt kul nyår alla mina vänner!! Tack för att ni finns!!!

Ta hand om varandra***

RSS 2.0