Födelsedags helg!!!

Vill börja med att tacka alla för att ni kom hit i helgen och för alla fina presenter!!! Tack så jätte mycke!!

Fredag; I fredags blev jag somsagt "gammal", eller inte!?
Robban kom in med frukost på sängen och lite paket, jag fick två par örhängen, en jätte fin nyckelring och ett asa fin vinterjacka av honom, tack älskling!
På kvällen skulle ju släckten komma på besök, ja hade ju sagt att vi skulle bjuda på middag, och de är ju inge problem, de störsa problemet var att vi var 18pres som skulle äta samtidigt...men vi löste de skit bra, in med soffan i köket och köksbordet i v-rummet, så ett riktigt fint långbord blev de. =)
När alla hade kommit blev de en liten 5-kamp, alla skrattade och hade skit kul (tror jag.)
Dom gick hem hyffsat tidigt, men vi kom inte i säng förens vid 03-03.30 nån stans, vi satt uppe och snacka massa skit med Robbans syrra...skit mysigt va de!

Lördag; De började med en hyffsat lugn dag Faktiskt! Lita stress va de innan alla kom på kvällen med att hinna fixa i ordning sig med smink och hår och kläder, haha fy fan så vi såg ut. Riktigt snygga...eller!?
Blev 5-kamp på lördagen oxå, lite mer livat, man kan nog kalla de ett mindre fylleslag tror jag. Shit va fulla ALLA blev. Men men, sånt som händer, tur att de inte gick sänder en massa grejer bara. Men va "folk" kan göra konstiga saker på fullan, ooohh my god...helt sjuk.

Men de har varit en väldigt roligt helg, oc både fredag och lördag har varit riktigt lyckade. Tack så mycket alla, nu ska jag försöka få in lite blider från helgen...hahah.

Ta hand om varandra, KRAMAR***















Hahaha ja så här såg de ut, kolla in FB om några dar så kommer de mer
bilder där...kram

Nu är man 25år dårå!!!

De är fan inte bara å ligga å tat lungt när man fyller år. Vilket jag tycker att de borde, men eftersom vi ska ha fest både ikväll och i mörn så är de MASSOR att fixa! Shit, ja kommer inte hinna göra mig klar själv tror jag. Hinner inte skriva mer...
ta hand om varandra...KRAMAR***

Fyller år om 1 timme!!!

Haft grrrrymt mycke å göra idag, värre blir de imörn. Får blogga mer i helgen när jag hinner...de är mycke nu!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Vad vill jag bli när jag blir stor!??

Orkade inte skriva så mycket igår, hände lite skit. Hade skit svårt att sova igår, vi gick och la oss vid 23.30, men sen kunde jag självklart inte sova. Så jag å Frasse gick upp och la oss i soffan, kunde inte somna där heller, men vid 03 kände jag mig skit trött och gick i till sängen. Tror jag somna av utmattning och trötthet, sj'älvklart så sov jag länge igen, fast ja bestämt mig för att gå upp tidigt.

Sökte tre jobb igår oxå, känner mig duktig. Men jag hittar ju inte de "där" jobbet som jag verkligen vill ha, men de lär jag väl aldrig göra med tanke på att jag inte riktigt vet va de är jag vill...när vet man de!?

Nyss så var Annelie och doris här, Frasse absoluta favvo. Han blir så tokig när hon kommer och när hon ska gå så springar han till hennes bil och hoppar in i den, jag kan ju inte göra annat än att låta han åka med henne hem.

Om några timmar kommer Carro hit min gamla kollega från Åby, vi ska laga lite middag och sncka massa skit. Alltid kul och höra om alla intriger som försegår på jobbet, dom lär ju vara ännu fler nu än när jag var kvar. Fattar inte varför folk måste snacka så mycke skit om varandra jämt!?? Vuxna männikor!?? Ja dom är fanemej värre än barn och ungdomar. Vilka människor de finns asså, man bli ju mörkrädd bara av å tänka på hur "vissa" beter sig. Suck!

Nu är de dags å planera lite inför fredag och lördag, de ska fan bli roligt å fylla år denna gång, men samtidigt, 25år. Fan de var ju inte många år sen som man tyckte att "25 typ va gammalt" haha. Å nu är man där, lite åldersnojja har jag nog, fy fan..börjar vi bli gamla nu??

Dags å plocka undan lite disk och grejer, sen sätta mig ner och börja planera lite mer.

Ta hand om varandra, KRAMAR***

VARFÖR!??????

Varför varför varför??? Varför händer alltid allt på en gång!???? Fan så jävla tråkigt! Tänker på dig!!!

Fixat & donat

Vad har hänt idag!? Jo ni, jag har vart rätt så duktig idag, ja har promenerat tre härliga promenader, tvättat massa kläder och fixat och donat hemma. De måste ju bli fint tills på fredag när jag fyller år och släkten kommer hit, och sen på lördag är de ju 80-tals maskerad för alla polers. Fan va kul de ska bli jag längtar!!!

Urk... i mörn måste jag söka dom där jobben jag har hittat och förhoppningsvis några till. Börjar bli tröttsamt å gå hemma nu. Men nu har jag iaf fått mitt avgångvederlag, så medans a-kassan håller på och strular så har jag ju iaf dom pengarna. Tur de! Va fan hade jag annars gjort.

Nu dags att slappa slöja framför tv;n.

Ta hand om er, KRAMAR***


Trötter

Idag är jag trött, sååå trött! Men fan så trevligt de var igår, dom bjöd på god middag och efterätt och allt var toppen. Sällskapet var på topp de med, synd bara att I och M var tvugna och gå hem så tidigt bara, men nästa gång då måste dom stanna till småtimmarna dom med. Vi spelade spel och grejer igår och Robban och jag tog ju hem en klockren seger, så jäkla bra!! ;) Sen blev de kortspel, de var så sjukt länge sen, men haha fy fan va kul. Klockan rann bara iväg och helt plötsligt var hon 4.30, då var de dags att åka hem.

Idag har inte hänt ett skit, sov skit länge och sen legat i soffan.
Men jag har inte vart så bakis men väldigt väldigt trött!!
Nu vankas de kroppkakor, promenad och söndagsmys...
Tack för en sjukt bra kväll!! (Bilderna kommer upp en annan dag.)

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Middag

Igårkväll blev en riktigt lyckad kväll, de var skit god mat, mamma gillade alla paket hon fick, speciellt den från pappa. Dom ska gå på Björn Skifs, mammas favvo genom tiderna..=)
När vi hade ätit och fikat och allt de där så togs de ton på sockengatan, vi delade upp i två lag och tävlade i sång mot varandra. De var riktigt kul och lyssna på, jag fick ju vara dommare som vanligt, men de var riktigt kul å lyssna på. Hahaha...fy fan va de kan låta när alla ska "försöka" sjunga samma låt och takt när man har fått lite i sig. Riktigt roligt.

Idag har vart en lugn dag, vi gick en långpromenad, gick å våldgästa Hanna och Knut, haha fan va glad Knut blev när vi kom. Han bara skakade och sprang runt, visste inte vem han skulle hälsa på eller leka med, så roligt när hundarna blir så glada, man känner sig ju iaf väldigt välkommen!

Robban har vart iväg på lördagsövning med brandkårn och kom hem nyss, men han slocknade på soffan direkt, men snart måste jag väcka honom.
Vi ska ju iväg på middag hos Fitri och Timmy ikväll, kommer bli grymt tror ja. Vet inte vad som sker men när vi umgås allihop (Ida och Micke oxå) och dessutom får lite vin i kroppen så spårar de alltid, vi pratar bara massa skit och skrattar så man har ont i magen dan efter, haha de är så sjukt kul. Ska försöka få med mig kameran ikväll så jag kan lägga upp lite bilder från kvällen, de brukar oxå kunna bli en å annan "fin" bild.
Mamma å pappa ska ha Frasse och vara fyllechaffis åt oss ikväll, så jävla snällt. De är ju inte så kul och vakna upp hos nån annan bakis, och jag blir ju så sjukt bakis på bara nåt glas så de är nog lika bra å åka hem!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Och ha en riktigt kul lördag nu, de ska jag ha...:)


Fretag

Fretag idag! Fan så nice, dagen började rätt lugnt (som vanligt). Tog mig en promenad med hunden, gick ner på byn och köpte en liten present till mammsen. Har iof redan handlat men tyckte hon var värd nåt mer..;)

Sen blev jag bjuden på en kullinarisk lunch hos Linn. Super gott, tur att vi äter ihop ibland annars så skiter ju både hon och jag i å äta, å de är ju skit dumt. Men de är ju så förbaskat tråkigt och laga speciellt lunch till sig själv, då blir de på sin höjd en macka eller så. Erica och Felica kom förbi där och fikade med oss sen, fasiken va stor lilltjejen är nu, och Frasse är ju STORA idolen nu för tin, så de är inte mycke annat som gäller när han är i närheten, men spelar man tillräckligt mycke apa så kanske hon tittar åt mitt håll en liten stund. Haha, och ja är rätt bra på att spela apa har jag hört!

Nu är de dags att göra sig iordning för mammas lilla tillställning ikväll, ska bli mysigt och trevligt å träffa släkten å speciellt mamma. Undra va hon kommer å säga om hennes presenter, ska bli kul och se..
Synd att de är sånt skitväder ute, vi ska ju gå till mamma, de är ju inte långt, men fan så blöt man hinner bli på den biten. Suck. Men så är de att ha hund, och han ger mig så mycke att de är värt de alla gånger i veckan.

Fan, kom precis på att jag har glömt och tagit upp kräftor tills i mörn, skit oxå. Hon skulle ju ringa och påminna mig, jaja jag får göra de nu, annars har vi ju tills söndagsmiddag!

Ta hand om varandra, KRAMAR***


Södertälje

Idag har dagen bara försuvnnit, de började med att jag sov rätt länge. Tänkte att jag skulle ha en slapp dag på förmiddagen, fy fan va skönt de va. Känner mig lite krasslig oxå så jag förtjänade att ta de lungt.
Sen så fick jag lite fikabesök av Tompa som kom me massa gott fika bröd...mums!

På eftermiddagen åkte vi upp till södertälje till Jossan, fan va kul de va å träffas, händer ju tuvär inte så ofta längre. Men de känns så jäkla bra när vi ses, som om de inte gått länge alls. De är så skönt med sånna kompisar som man kan vara "periodare" med. Inga direkt skyldigheter att ringas och höras varje dag, vecka eller så, utan man hörs och ses när man kan å känner för de, utan att nån blir sur eller ledsen. Men allt ändå är precis som vanligt! =)
De blev inte bara en fika utan vi satt och babbla skit länge och Robban drog på stan, sen så blev vi visst lite hungriga så vi beställde hem mat dit och käka ihop. Väldigt mysigt och trevligt. Tack för en skit mysig och trevlig dag/kväll gumman. ;)

Imörn så fyller lilla mamsen år, så då blir det födelsedagsfirande på kvällen med släkten. Tuvär så jobbar Robban hela dagen och kommer inte hem förens på kvällen, men de är ju bra att nån av oss har jobb och kan dra in lite "gurkor".

Nej ni, ja är väl kanske inte så bra på de här me bloggandet ännu men ja lär mig väl jag med.

Åh ja måste bara skriva ett citat från min dassbok, finns så många sjukt roliga historier...haha..

"En kvinna kliver på bussen med sin bebis. När busschafören
ser barnet blir han så förbluffad att han säger:
- De var den fulaste unge jag har sett!
Kvinnan sätter sig längst bak i bussen och ångar av ilska.
Hon säger till mannen brevid:
- Den där typen till chafför var otroligt otrevlig mot mig.
Mannen:
- Då tycker jag att du ska gå och säga honom ett sanningens ord.
Under tiden kan jag hålla din apa." =)

Ta hand om varandra, KRAMAR***



"jag förstår inte alltid"

De finns så många människor runt omkring mig just nu som mår så fruktansvärt dåligt av en massa olika anledningar. Och jag vet inte vad jag ska göra eller säga, de är så svårt när man så gärna vill hjälpa till men inte kan. De är ju så fruktansvärt frustrerande!!! Gaa...fan att alla människor bara inte kan få leva ett lyckligt liv utan motgångar och en massa skit! Jag blir så ledsen i hjärtat, de värker när jag står maktlös. Jag hatar den känslan, att inte kunna hjälpa!!
Sen kunde jag bli ledsen för att jag hade de skit jobbigt på jobbet förut, va fan är de!? Inte ett skit mot hur andra kanske har de. Fast ja jag vet inte, de var ju samtidigt inte bra för mig och jag kanske hade rätt till att må skit, men ändå! Som tur är så gick de verkligen inte för mig att jobba kvar så jag tog ju ändå tag i de, annars kanske de hade slutat illa för mig med på nåt sett. Vem vet!? Men många varam kramar till er därute som mår som ni gör, ni ska veta att jag tänker mycket på er.

Nej dags att berätta att jag och mormor hade de skit mysigt idag, vi hanlade lite kläder först, sen gick vi på nåt café och käkade lunch. De är så skönt att vara med mormor, vi kan verkligen prata om allt hon och ja. Kan inte fatta att hon är 70 om några år, de märks fanemej inte iaf.

Ikväll blir de kanske en liten tripp till vhd och träffa tjejerna, annars blir de nog bara en långpromenad med F och sen soffan, känner mig lite seg faktiskt. Men de kanske släpper när jag får lite mat i magen.

Ta hand om varandra kramar***

Nyköping

NU snart bär de av in till Nyköping, mormor ringde mig häromdagen och frågade om jag ville följa med henne dit. Och de är klart att man ställer upp. Mormor och ja har alltid så mysigt när vi umgås, tror jag har världens bästa mormor!
Idag måste ja försöka inhandla lite maskerad kläder och mammas present. Men de vet ja ju redan va jag ska köpe så de bli ju inte nåt letande hoppas jag iaf!
Dags att fixa till sig lite och lämna Frasse hos sina favvisar A & D.
Ta hand om er...kramar***

Lång promenad!

Dagen och eftermiddagen har rullat på fort. Dagen började man att F kom hit och jag hjälpte henne med hennes CV. De är ju inte så roligt att skriva ett cv men jag är rätt nöjd med mitt ändå och Fs kommer oxå bli super när de är klart.
Här på em så har jag kollat efter jobb och förbättrat mitt enget cv lite granna, blev lite inspererad av att hjälpa F.
Efter middagen så tog jag å R en prom med Frasse, de slutade med att vi gick och våldgästade M & L och fick lite kaffe. Sen fortsatte vi vår prom och dom följde med, vi var nog ute över en timme kändes de som. Fan va skönt de är när man rör på sig, speciellt efteråt.
Nu är resan ner till gbg bestämd iaf, de kommer bli väldigt roligt tror jag. Ser verkligen fram emot å träffa Mats, de händer ju inte så ofta kan man lungt säga.
Nej nu roppar R, dags att föna Frasse som vart i duschen och blivit ren och fin.
Ta hand om varandra..Kram***

Min underbara lilla Frasse!! (Kortet är från i våras, nu är han nyklippt)

Börja blogga...

Jaha, nu har jag visst fixat en blogg. Jag har ju tänkt att jag ska göra de väldigt länge med de har aldrig blivit av. Vissa har sagt att de är jätte bra och "skönt" att skriva av sig och andra att jag absolut inte ska göra de.
Men jag tycker nog att de här med blogg är en rätt bra idé´faktiskt.
Jag följer ju själv vissa personers bloggar och tycker de är väldigt roligt att läsa om andras liv och tankar!
Men de är ju inte helt lätt att fatta hur allt de här med layout och grejer funkar. Ja är ju inte så vidare värst duktig på de här med datroer, men de löser väl sig säkert tillslut! Så vi får väl se hur de här artar sig tillslut..kram
De här är iaf Jag och Robban

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0