Vinter!

Idag är de ruskigt kallt, inatt va de -22 och nu är de nästen -15..burr..men de är väldigt fint ute iaf! Fan va jag längtar efter att åka skidor, ja åkte inte nåt förra året och i år lär de inte bli av heller..=(
Känns inte alls kul att för några år sen köpt nya fina skidor, pjäxor, skidkläder och allt och sen inte utnyttja de. FAN! Men nästa år så kanske, eller om ja hittar nån som vi kan bo hos lite billigt så kanske man kan komma iväg ändå! Hoppas hoppas på de...håll en tumme!

Min lilla voffa tycker om att de är snö, fan va glad han blir när de snöar, han tokstudasar och jagar snöflingor! Haha..

Min lilla Frasse som sitter å spanar på trappan!!

Ikväll blir det lite mat å vin med Syrran och Johan, kanske nån mer dyker upp. Va vet jag!??

Nu är de dags å sysselsätta sig lite....

Ta hand om varandra, KRAMAR***


Bilder

Mitt fina hår...
Mitt fina hår...




Frasse kollar in rådjuren!!
Frasse spanar in rådjuren i trädgårn, dom va sex st!!!

Vinter Trosaån
Fina blider från en härlig vinterpromenad!!!

Frasse & Limpan





Fredag!!!

Äntligen, nu har mina papper blivit klara hos a-kassan så nu kanske jag får lite pengar snart! Har gått så sjukt läng nu utan pengar. De är ju galet va man ska behöva vänta, fatta om ja hade vart ensam. Då hade jag fan vart tvungen å gå till soc eller nåt, jag fattar inte vad dom gör på a-kassan..suck! Men nu är de ju skit samma för nu så ska ju mina pengar börja komma in iaf...så de är kanon!!

Förra veckan så fixade Marica mitt hår, (satte i löshår) de blev jätte bra. Färgen på löshåret och mitt hår var typ exakt lika. Såå jävla bra!! Nästa vecka så ska jag gå till Jessica så hon får klippa in de lite mera. Då kommer de bli ännu snyggare!! hihi..ja e jätte nöjd!!

Idag har jag å Limpan vart ute på en promenad i sol och tonvis med snö..men fan så fint vi bor i den här lilla hålan ändå..man blir ju väldigt hemmablind!!!

Ikväll så kommer Robban, Erica och lilla Felicia hit och ska äta lite mat och umgås. Felicia är ju så stor nu, ja träffar ju nästan bara småskitar nu förtin =)

Tänkte lägga upp lite bilder och uppdat va vi gjort på senaste, håll till godo..=)

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Slapp lördag!!

Igår blev en riktigt trevlig kväll, Emelinda kom hit med sin lilla voffa och vi drack lite vin och tog igen lite från förr...de var väldigt roligt! Sen kom även Sebbe förbi en sväng, sjukt kul å se han oxå!

Idag så är Micke, Linn och Märta här, killarna har occuperat våran tv med den där jäkla x-boxet. Så jävla tråkigt! Jag kan nästan bli galen på de ibland. Men de är väl så de är, dom växer aldrig upp. Dom kommer ju alltid tycka sånt där är roligt...suck!

Så de blir nog en långpromenad för mig å Limpan om en stund. Ikväll kommer min kusin Johanna hit oxå, hon ska sova kvar här tills på måndag, ska bli jätte mysigt!

Nej ni nu ska vi hämta lite mat från killes och pizzan, ska bli riktigt gott!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***




Tränar!!!

Måste bara säga att jag är så sjukt nöjd med mig själv just nu, jag tränar!! Wiihoo!!

Igår hjälpa Marica mig att färga håret, jag hade egentligen tänkt å vänta med de tills jag hade satt i min hårförlängning, men håret vi hade beställt var så mörkt, så vi färga mitt hår. Men löshåret var ändå för mörkt och ja kan inte använda de. Skitsynd, vi skulle ju ha satt i de idag men nej, nu har vi beställt nytt hår och hoppas på att de kommer snart, och passar min nya hårfärg som för övrigt blev skit fin! =)

Idag har ja och Robban vart hemma å fixat lite, de är så skönt när Robban e ledig, för då slipper ju jag vara ensam..=) Jag har oxå vart hos Farmor och farfar idag och gjort en hemanet på farmor, de blev fint, men jag undrar hur de kommer se ut när man inte fönar och fixar lite extra!

Tränat och vart ute med Frasse har jag oxå hunnit med idag...

Nu har jag förtjänat att lägga mig på soffan å slappa resten av kvällen!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Nytt år nya tag!

Nyår, shit vilken kväll de var. Vi va på Råsunda restaurang och fira nyår i år, fan så kul de va. Vi kände bara kanske 10pers och vi var nästan 45- 50 st tror jag. Helt otroligt roligt och sjukt god mat och undertbart sällskap, kan de bli bättre!? Nej jag tror inte de! =)

Nu när de är nytt år och så har jag bestämt mig för att bli duktig och börja träna igen, tror de kommer gå bra. Första träningen va igår, lite sent kanske men bättre sent än a....g, japp! Men de var hårt, min kropp är inte van vid att anstränga sig mer än å gå promenader och idag, vilken jävla träningvärk jag har! Helt galet! Men vilken konstigt skön känsla de är och ha ont för att man varit duktig! Hihi....säg till om ni vill hänga med å träna nån gång, vore bara roligt å vara fler...kom igen!!??

Åh en sak som är sjukt rolig är att Emma stannade hemma från mexico!! Wiihooo!!! Jag är så glad för de, jag har verkligen saknat henne. Fast hon är en ko ibland...;-) hihi..

I lördags va jag å Emma först i sjösa hos en gamal gymnasiekompis till mig, sen drog vi in till Nyköping och gick på krogen! Haha shit va de va länge sen, men gud va roligt de är å träffa nya människor och framförallt gamla vänner. Tack för en sjukt rolig kväll!!

Idag kom Emma hit vid 9.30 tror ja de va, hon va hundvakt åt Knutte, så vi tog doggsen och gick en promenad. Sen bar de av hemåt och färga Emmas hår. Hanna kom förbi och vi har "hängt" hela dagen nästan. Så mysigt, Elsa den lilla krabaten, hon växer så fort. Kan dom inte vara små små små bebisar lite längre, fast iof, hon är ju lite roligare nu är hon hänger med lite bättre....=)

Nu är de dags för lite kaffe tror jag, sen ikväll blir de Paradis hotel med Emma, haha shit va kul de är, sjukt program som bara inte kan sluta titta på. Hum...bra eller dåligt!? asg...

Ta hand om varandra, Kramar***

RSS 2.0