Life is à bitch and then you die

Önskar allt kunde bli bra nu, nu, nu!!!! VARFÖR????


Så många frågor, så få svar..

Jag har så många frågor, så lite svar.

Varför hittar jag inte svaren jag söker efter!? Varför är livet så svårt!? Varför kan inte allt vara lättare!? Varför ser inte mina vänner!? Varför kan inte jag bara få fly!? Varför kan inte allt bara bli bra!? Varför kan inte alla bara förstå!? Varför hittar jag inte svaren!? Varför vet jag inte vad jag vill!? Varför har jag förändrats till någon jag inte vill vara!? Varför kan jag inte bara göra de!? Varför kan jag inte? Varför går de inte!? Varför mår jag såhär!? Varför kan inte någon rädda mig!? Varför? Varför? Varför? Varför? Varför? Varför? Varför?


Livet.

Tänkte de va dags att skriva av sig lite..

Är lite osäker på vad man får, kan och bör säga i en blogg egentligen!? Kanske inte är så jättebra och smart att skriva allt man egentligen vill skriva, fast man vill skriva av sig men kan och bör kanske inte skriva de!? Hum.. Ja ni kanske förstår mitt dilemma!?

Har jobbat på mitt jobb nu i ca 3.5mån, trivs bra, jobbet är väldigt roligt, sen finns de ju självklart som på alla arbetsplatser sånt som kan förbättras. Men i de stora hela så är de kanon och jag kan se en utveckling på både företaget och för min egendel.

Måste passa på att säga mina vänner att jag vet att jag inte varit mig själv på senaste, jag har inte hört av mig så ofta som jag brukar, seg på att svara på sms och lite annat kanske, men ni ska veta att de inte har varit min mening. Vem vet, kanske finns en anledning. Men ni vet att jag bryr mig sjukt mycket om er allihopa! Love yah all!
Men jag ska skärpa till mig, lovar!

Just nu sitter jag på bussen med alla andra människor som oxå ska upp till jobbe/skolan/läkarn/shopping eller va dom nu ska, allt mer ofta önskar jag att jag skulle ta bilen ist, men de är ju skönt att slippa köra, kunna sitta å lyssna på musik och bara kolla ut genom rutan, nackdelen är ju när man ska hem, upp är skitsamma men hem, ja slutar 18, men jag är inte hemma på 2 h dörr till dörr.. :-/ så de börjar kännas lite nu, åker 7.20 är hemma 20.00.. Puh långa dagar är de! Men men, bara att bita ihop, kunde vart värre! Eller hur!??

Nu ska ja slummra lite på bussen, ha en bra fredag allihop!
Kram på er! <3


RSS 2.0