Vännen....

en vän till många av oss har gått bort. de går inte att förstå hur de här fick ske..hur de kunde hända!?!?!?

JAG VILL INTE FÖRSTÅ....JAG KAN INTE FÖRSTÅ..VARFÖR MÅSTE JAG ÄNS BEHÖVA FÖRSTÅ..!???

VARFÖR??????????

jag finner inga ord.....varför ska livet vara så jävla orättvist????

Onstag!!!

Nu är de onstag igen, fan tiden bara rullar iväg. Kommer ihåg när dom "vuxna" sa när man va liten, "gud va tiden bara försvinner", å nu är man där själv. Men de är ju verkligen så...
Snart är de liksom jul igen..galet, men fan va jag längtar. Skulle vara såå mysigt om de kom lite snö och de blev några minus ute..vursta mys! Men på sön blir de mys hela långa dagen...de är ju första advent (för er som missat de, haha) fatta va de kommer kännas bättre med lite julstämming och massa fina stjänor och stakar överallt. Mys mys mys...

Veckan som gått har bara flytit på, Robban stackarn jobbar för två just nu och me de menar jag att han jobbar 200%. Men han tycker ju att de är kul oxå, å tur är ju de med tankte på att jag fortfarande inte fått mina pengar från a-kassan. Gaaahh..blir galen på dom!

Idag va vi och hälsa på Jossan och Jens och deras lilla underbara Nova..gud va gullig hon är. Vi köpte så fina kläder i rosa (självkart) till henne. Hon kommer bli så fin i dom. Hihi.

Åhh i mörn kommer min kära Emma hem, fan va jag har längtat. Hon skulle försöka blåsa mig genom å säga att hon skulle komma hem i mitten på dec men de gick icke. För ja träffa hennes pappa å fråga när hon skulle komma hem å han svara så glatt att Emma kommer ju hem på torsdag..hihi. Så nu vet ja, men de hade ju vart skit kul och inte veta och hon helt plötsligt bara kanckat på..

I helgen som kommer har Robban jour, eller så lurar han mig pga min present som jag fått. Men de tror jag inte, men man vet aldrig...man kan ju hoppas på att nåt kul händer iaf.

Nähäni...nu ska ja kila iväg..

Men ta hand om varandra...KRAMAR***

Helg!!

Hellu, ja vet att ja är sjukt rutten på de här, men jag lixom glömmer bort de.
Men nu har en vecka till gått och ja har fortfarande inte hittat nåt j-kla jobb, börjar lessna fett mycke på de här nu. Känner att jag behöver nåt annat å göra nu, inte så roligt å bara gå hemma hela tiden. Suck!

Men i onsdags va jag å hälsa på Jossan och Jens i deras nya lägenhet, fifan va fin den va. Grymt, blev nästan lite avensjuk på den. Åhh nu har dom blivit mamma å pappa till en liten Nova...så himla underbar. Stort grattis!!!

Åhhh Hanna å Tobbe har blivit mamma å pappa dom me, till en liten Elsa...helt underbar. Så himla liten å go...man vill ju bara krama såå mycke...=)

Veckan som har inte inehållit nåt speciellt, ja har rätt tråkigt just nu. Hatar de här vädret, men nu kan ja gå promenader med Frasse iaf, så nåt positivt i denna gråa vardag.

Men jag hoppas på att helgen har många roliga saker att erbjuda iaf, tror och hoppas på att i helgen så kindnappar mina vänner mig och överaskar mig med nåt roligt.
Fick ju ett "kort/plakat" när jag fyllde år där de stog....

" grattis hörru...
Packa väskan och var beredd!!!
Du behöver veta att du inte sover hemma, samt att du skall klara av
sol, bad, fest och kyla..."

Dom var 18 pres som gav detta till mig, så....undra när var och hur!??

Men ja tror de blir i helgen, annars finns de inte en helg innan jul...

Men ikväll blir de kräftor och lite öl iaf.

Ta hand om er..KRAMAR***

Göteborg!

Nu va de ett tag sen sist igan. Ja är inte så bra på de här har jag insett. Jag är väl kanske inte så myk till bloggare. Hehe.

Men i onsdags åkte vi iaf ner till Gbg och träffa min syssling Mats, vi skulle ju åka ner och hjälpa honom med hans lägenhet. När vi kom ner så åkte vi och handlade en massa bygg grejer och sen va de bara att börja bygga. Vi hann dock inte med så muk på onsdagskvällen för vi hade bokat bord på O`lerrys och skulle äta middag och se på fotboll. Haha när vi kom in där, de var nog första gången i mitt liv som jag kändes mig som världens kvinnligaste kvinna. De va bara killar överallt, haha. Tur att Sara kom och umgick sen.

Torsdagen; de var bara bygg hela dagen, jag lärde mig och lägga golv. De va rätt kul, men tungt. ;) Sen blev de fika med systrarna Swan och lite öl med dom på kvällen.

Fredag; Byggde hela dagen, på kvällen kom Sara H och hade med sig lite vin, vi drack lite hemma innan vi gick ut och käka en jätte god middag, sen va vi i full gång. Vi åkte till avenyn och gick ut på nåt ställe där, haha shit så mycke sprit de blev. Men fan va kul vi hade, sen va de ju donken och en taxi hem. Väl hemma fick ja för mig å gå ut och röka. Och då, de va då...
ja gick ut i trapphuset, (finns ingen lampknapp utanför dörren) så jag skulle tända lampan som är vid utterdörren, och innan dörren är de tre trappsteg ner och jag trodde att de va två, och då gick ju självklart min fot åt pipan. Ja missa ett trappsteg och foten vek sig. Urk fifan va ont d gjorde. Men när ja väl kom in igen va de bara å försöka lägga sig å försöka sova...

Lördag; Va inte kul och vakna efter bara nåra timmars sömn, tur att ja va full när ja gjorde illa mig, Vettifan va ja hade gjordt annars. Men när ja skulle upp på toa iaf så kunde jag inte stödja ett skit på foten och den va svullen så ja vet inte. Så de va bara å bege sig till akuten. Efter 4-5 timmar där så konstatera läkarn att de bara var en kraftig stukning och att ja ska hoppa på kryckor nu i ca 6-7 dar. Gaaahh...men tur att de inte va brutet iaf.
Sen va de bara å vila resten av tiden i gbg. Missa massa skoj men, va ska man göra!?

Söndag; Köpte våra iphones och sen bar de av hemmåt och fira pappa på farsdag.

Men fan vilken bra helg de har varit, de va så jäkla kul och träffa alla...;-)

Tack för en grym helg i Gbg och alla som gjort min helg super..

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Länge sen...

Nu var de länge sen jag skerv nåt här, men jag har typ glömt bort att jag har en blogg. ;)

Jag har haft rätt fullt hela veckan som varit, men de har inte var nåt speciellt. Jag har varit dålig dom senste dagarna, haft så grymt ont i magen. Hoppas att de inte är en cysta på äggledaren igen, fy fan. Men tuvär har de vart nästan samma slags smärta som sist. Då hade jag en cysta på ena äggledaren som sprack..de gjorde så ont så ja jag vet inte hur jag ska beskriva de. Men måste faktiskt säga att idag känns de bättre. Har nästan inte alls ont. =)

De är så typiskt att de ska hända just när de händer, för självklart så missade jag Idas 25års fest igår pga min jäkla mage. Jag va grymt besviken på mig själv, men va ska man göra. Iblad måste man lyssna på sin kropp.

Så hela helgen har varit jätte lugn, ätit god mat, tittat på film och bara varit. Rätt skönt faktiskt, men fy fan va jag är rastlös nu. Jag kan inte bara ta de lungt så här länge, de kryper i kroppen på mig.

Ska försöka hitta på nåt nu, har massa energi till övers.

Ta hand om varandra, KRAMAR***

RSS 2.0