Välkommen FREDAG!

Åh jag välkommnar fredagar varmt nu för tiden! Vet inte riktigt varför, med tanke på att jag dräller runt hemma hela veckorna, de kanske är för att "normala" människor är lediga då!? På fredagar händer de alltid nåt roligt, mysigt eller bara nåt annat än vardakvällar! =)

Ikväll ska jag hem till Matrosgatan och fira Felix (9år) och Alexander (6år), där brukar de alltid bjudas på smaskig mat och dryck. Kommer nog bli väldigt trevligt, träffa hela "tjocka" släkten! Robban jobbar idag så han kommer dyka in senare.

Nu på fm har jag å Frasse vart på en härlig lång promenad och sen gick vi förbi Cicci och fick kaffe! Super mysigt, va länge sen vi sågs nu! Nu ska ja försöka fixa lite här hemma så de ser dugligt ut, ja blir så slapp på att ha "ordning" hemma nu när jag är hemma jämt! Vet inte varför, många tror ju att om man är hemma hela dagarna så ska de ju vara välstädat och tvätten vikt och maten stå på bordet när karln kommer hem. Men riktigt så funkar de inte för mig iaf, snarare tvärt om känns de som, pga att ja e hemma så tänker jag "äh, städa kan ja göra imörn" "nej men fixa de där, de gör jag imörn" osv. Dåligt av mig, men ja så är de! Men de blir ju iaf gjort några ggr i veckan! =)

Får se om ja hänger med till Sthlm i mörn, vet inte om jag känner för de! Kanske hittar på nåt annat ist, vem vet!? Kanske blir nåt sjukt roligt!? Hehe...

ÅH..ja hoppas att jag får ett litet sms snart om att min kamera har kommit till konsum! Vill ha den nu! Helst igår!

Nej dags å sätta lite fart!!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Tråk vädur!

Shit va tråkigt väder de är nu, man har ju blivit lite bortskämd med solen på senaste. Så nu när de är disigt och solen knappt når fram genom molnen så är de såå tråkigt! När man vaknar på morgonen och solen lyser så blir man både glad, pigg och har vårkänslor. Men icke en dag som denna. Men de ska tydligen bli bättre i helgen, så hoppas hoppas!

I helgen som va så hade vi like folk här hemma, både fredag och lördag blev de sent. Men de va kul och mysigt!

Har kännt mig lite hängig dom sensate dagarna, inte feber men lite snorig, trött i kroppen och allmänt seg. Jag är så less på å inte vara 100% frisk. Fast de är ju så dessa tider på året, många e sjuka och när man väl blivit "frisk" så blir man sjuk igen. Hum..
Ikväll är de innebandyträning igen, jag har inte bestämt mig om ja ska åka men ja vill. Men är de värt de när jag inte mår 100!? de är ju så jäkla kul, men ja vill ju inte bli sämre ju! Jaja får se hur de bli.

På fredag så ska vi till mina kusiner och fira deras 9- och 6-årsdagar, på lördag ska vi ev upp till sthlm. Robban och Micke ska sätta in Andys kök och sen ska vi alla ev ut och käka lite, kanske ta ett öl eller så. Vi får la se hur helgen blir, kommer bli bra!

Nu har jag den ständiga frågan, "va ska vi äta ikväll?" Undra hur många ggr i veckan man ställer sig den frågan!? Nån som ha svaret??

Ta hand om varandra, KRAMAR***

De är mycke nu!

De har vart mycke nu dom senaste dagarna och veckan. Ska försöka uppdatera lite om vad som hänt iaf.

I lördags var de dop för min lilla guddotter Nova, de var jätte fint och hon va duktig! Jossan fick ta henne i några minuter när hon blev ledsen men annars så hade jag henne under hela dopet! =)
Börjar känna mig väldigt vuxen nu (ibland) på bara några veckor så har jag hunnit med å vara tärna på min väns bröllop och nu i helgen dopet och gudmor! De känns rätt vuxet tycker jag...och väldigt roligt å få äran att vara gudmor och tärna. Jag är väldigt glad att jag fick äran till båda! Tack! =)

Sen va de ju melodifestivalen i lördags oxå, jag visste inte om ja skulle titta eller inte. Hade ju inte sett ett ända avsnitt innan men. De va ju final så..vi kolla lite iaf. De va väl okej, fanns några bidrag som va bra men, ja jag tycker hela grejen blivit sjukt konstig med alla delfinaler elelr va de heter. Men Annas låt va ju rätt okej men ja tror inte vi kommer vinna med den tuvär, men men!

Vi va iaf hos Robban och Erica och kolla på finalen, de va mysigt! Felicia har blivit så stor, de går så grymt fort!
Sen gick vi ner en sväng på fyren, de skulle vara spelning där men när vi kom dit så va de bara nån dj, tråk! Men de va rätt kul ändå, ganska många som vi "känner" va där så vi satt kvar ett bra tag!

I måndags hade mamma en semesterdag, så hon och jag tog en sväng till mormor. Vi fick supergod lunch och sen satt vi och kolla på gamla kort hela em haha sånna kort de finns! =)

Idag har jag inte hunnit med så mycke mer än och kolla efter jobb och vart ute på en långpromenad med Frassebus. Men fasiken va drygt de är nu, jag hittar knappt några jobb att söka. Jag blir tokig, ja vill ju hitta mitt jobb nu och börja jobba! Är färdig med att gå hemma nu! De är såå tråkigt! Suck!

Men snart kommer Ange och livar upp mig lite iaf, vi ska planera lite inför träningen ikväll. Vi ska försöka lära tjejerna lite regler och lite spelförståelse, jag hoppas att dom kommer förstå! =)

Ta hand om vrandra, KRAMAR***

"Kriminell" för andra gången i mitt liv!

Jaha, fan va kul! Skulle åka upp till S-tälje idag med Ange och köpa doppresent till Nova. Skulle gå en sväng på stan och sen åka hem till Jossan å fika lite! Kändes som de skulle bli en sjukt mysig och bra dag!

Men NEJ! När vi hade åkt av motorvägen och satt där och babbla i godanro så springer de ut en jävla tomte på vägen, och jag hinner tänka "va fan håller den där tomten på med!?", ja men nej då är de en snut som visar stopptecken och vinkar in mig! Då tänkte jag bara Fan de är kört!

Sen va de en kvinnlig polis som kom fram och bad mig visa körkort och blåsa osv. Hon fråga;
Polis; - Vet du varför vi stoppa dig?
Jag;   - Ähh kanske för att jag körde lite fort...??
Polis; - Ja, vet du hur fort du körde?
Jag;   - Ähheh..nej asså jag har ingen riktig koll...

Fan va dum jag kände mig, men jag hade verkligen ingen koll på de om de va 55km/tim eller 65km/tim. Men tur i oturen, jag körde 62km/tim, dom drar av 3km så de blev 59km/tim. Aha fan då, en notreing i registret för trafikförteelse och böter på 2000 spänn! Jävla helvete...

Men hur många av oss har inte kört för fort på 30, 50, 70, 110väg nån gång!? Jag tror svaret är, ALLA!

Och som jag sa till Ange, varför måste de alltid va vi som kört för fort ibland och inte kör alldeles för fort som måste åka dit?? Ta dom som alltid kör för fort ist! Skulle man inte kunna bli varnad första gången och få böter andra gången ist!?? Fan jävla piss, men men, nu kanske jag håller mig laglig ett tag. Fick mig iaf en tankeställare nu!

Men men, jag fick ju ha kvar lappen iaf, tur de. Vafan hade ja gjort annars?? Men de är fruktansvärt sura pengar!

Men annars så har min dag varit jätte bra, men de har ju blitt endel snack om de som hänr kan man säga! Robban blev ju inte direkt glad när han fick höra de. Men dom flesta andra människor jag berättat för har bara garvat! Taskigt!

Jaja, kör försiktigt och ta hand om varandra, KRAMAR***



LESS!!!

Nu är jag så fruktansvärt less på att gå hemma! Jag vet inte snart vad jag ska ta mig till! Jag blir tokig!!! Orka sova länge varje dag och inte göra nåt speciellt på dagarna! De suger....
Vet inte va fan jag ska ta mig till snart...

Och sen när jag hör att en av mina bästakompisar blir utsatt för en massa skit hela tiden blir jag galen! Hur fan är människor funtade i huvet egentligen!?? Tror inte dessa människor tänker nånting, och om dom gör de så är de med RÖVEN isf! Tur att de finns "normala" människor runt om dom oxå! Jag blir helt tokig!
Sen så får man höra att jag är en bitch och va fan de nu mer va 24seven ahahah..jag dör! Kom med nåt annat...=)
Men har man inget eget liv så kan man ju "försöka" sabba andras! Eller så kan man ju lägga sig i andras om inte annat! Sabba, då har dom gett sig på fel människor!

Man kan ju bli annat en trött på de här alltså...my god!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå en långpromenad men min älskade lilla voffa!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Grattis mormor!

Igår var vi hos mormor och firade henne! Vi hade jätte trevligt, jag fick lotten att köra hem! Men de gjorde inte så jätte mycket utan de var rätt skönt faktiskt. Om inte idag iallafall! Heheh, ja och min bakfylla annars!
Vi fick väldigt god mat och massa annat gott, mormor, vilken kock hon är! Ni som ätit av hennes mat vet vad jag snackar om. Henne skulle man ha hemma jämt. Då skulle ingen gå upp i vikt, husmanskost på hög nivå!

Min käre sambo har vart i södertälje idag oh köpt sig ett nytt x-boxspel..han e så nöjd. Så nu vet jag vart jag komemr ha honom de närmaste dagarna! Hahah..men de är ju så. Killar kommer nog alltid tycka tvspel är hur kul som helst, hur gamla dom än blir! Eller va tror ni!?

Jag känner mig lite rastlös idag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Kanske jag ska ta och baka lite vaniljbullar kanske!? Orkar jag!?

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Pigg/Trött

Igår lagade vi mat och dack några öl hemma hos Sofie och Johan, sen drog vi och bowlade..de gick sådär! Men ja kom över 100 varje gång så de va ju iaf godkänt!
Sen kom Robban och hämtade mig och vi drog in till stan, Robban jag och Walle gick ut på nåt sunkigt hak och drack några öl innan vi åkte hem till Walle igen! De va en bra kväll, men idag är jag trött!
Men idag är jag trött! Jag kommer ihåg en gång i tiden när man kunde vara ute både fredag och lördag men ändå va man pigg på söndagen! Men nu, ja då kan jag bara ta max två öl eller två glas vin och sen ligger jag eller iaf är sjukt trött hela dagen efter! Men men, jg brjar väl bli gamal! haha...

Ikväll så ska vi åka till mormor och Hasse och fria mormor! Hon fyllde år från nån vecka sen. De kommer bli mysmys de...och jag antar att vi kommer vara sjukt mätta när vi åker hem! Mormors mat! De är inte mycke som slår de!! MMmmm....

Ta hand om varandra, KRAMAR***


Underbart vinterväder!!!

Min älskade lilla vovve och jag har vart ute på en lååång promenad nu på fm, de vart helt underbart!!! Tänkte lägga upp några blider här så ni får se hur juvligt de va...




Trosaån!!






Havet!                  Finafisken!            Båt!                      Solen!                  Bryggan!??


Min älskade hund!!! Me love***

 

Ikväll så ska ja dra mig upp mot Sthlm, jag och Frasse ska åka till Sofie och Johan och ha mys! Robban ska på aw med Walle och några till. Så vi får väl se om vi ses! Hahah....

Imörn blir de till att fira mormor, vi ska dit och äta mat och dricka lite vin. Kommer bli mysmys de med!

Nej ni nu är de dags att springa vidare, ja nej just de, här kommer en blid på Marica och Kelly oxå. Den är inte så bra men de är ju alltid nåt!

 

Nygifta!! Kelly och Marica! Love***

 

Ta hand om varandra, KRAMAR***






Snö och snö, och sen lite mera snö!!!

Inatt så va inte Robban hemma, han skulle fixa Andys golv idag så han stanna i Sthlm. Men fifan asså, jag hatar verkligen att vara ensam hemma på nätterna. Ja hörde så sjukt många nya ljud och ja kunde bara inte sova! Ja gick tom upp och låste dörren ner till källarn för att jag tyckte de kom massa ljud därifrån! Men men, tillslut så somnade jag av uttmattning.

Jag har funderat på en sak, vänner kommer ju och går och familjen alltid består. Jag har märkt på senaste att vissa "vänner" bara försvinner på nåt konstigt vis medans andra kommer ännu närmare. Ja älskar mina vänner och får lite ont i hjärtat när vissa aldrig hör av sig, medans jag är sjukt glad över de vänner som verkligen är mina vänner!!! Men samtidigt så har jag "hört" att jag/vi är i den åldern då många av ens vänner försvinner, man tappar väl intresse och saker att ha gemensamt kanske!? Va vet jag!?
En sak vet jag och de är att jag är så fruktansvärt glad för er mina vänner som jag har! Ni betyder oerhört mycket för mig!!! Love you all...

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Bröllop m.m

Jag har haft väldigt väldigt mycket den senaste veckan, har hjälpt Marica och Kelly med förberedning av deras bröllop! Ja har varit helt slut emellanåt, men de har dom oxå varit så de har inte varit läge och säga nåt till dom/henne.

Men de blev ett sjuhelsickes bröllop iaf, dom va så fina! Jag kände mig ju lite ansvarig där emellanåt med tankte på att jag vart så involverad och att Linn och Frida (tjejerna som serverade) hade jag bett om hjälp i sista sekunden så jag ville ju underlätta för dom med. Men jag tror inte att brudparet eller gärsterna märkte så mycket av allt strul i köket. Och om nån gjorde de så what the fuck! De var väldigt lyckat och allt gick kanon med mat och undanplock och allt.
De finaste och de som gjorde mig mest rörd (jag va rörd många gånger och grät) de var när Marica och hennes pappa dansade, kommer inte ihåg va låten hette men den handlade om pappas lilla flicka typ! De va så himla fint! Åhhh...hon har en riktigt bra pappa och en superfamilj!!!

Nej nog snack om de, jag har varit på två intervjuer denna vecka som vart. De gick skit bra på båda, de ena va bara timvik men de andra hoppas jag på, dom skulle höra av sig i mitten/slutet på mars. Så håll en tumme!

Igår va jag, Jossan och lilla Nova på ikea. Nova var jätte duktig!! Va så länge sen ja träffa min guddotter, men nu fick ja gosa lite! Jag spenderade väl lite väl mycke pengar men de gör inget! Man måste ju få göra de ibland oxå...gjorde några riktigt bra inköp!

Idag när jag och Frasse va ute och gick så sprang vi på Marica, Kelly och lille Ville! Dom hängde med hem hit och fika lite, de va myspys! Men lilla Ville han är som en huggsax, han "hugger" efter en. Fan va ont de gör när han biter och när man säger till honom så tokskrattar han..haha lilla skitungen!

Nu blir de lite fix här hemma, sen blir de nog en till promenad i solen innan den försvinner igen!

Ta hand om varandra, KRAMAR***


RSS 2.0