Intervju x 2

Idag har vi vart å fikat lite hos farmor och farfar, de va trevligt! Robban kolla även lite på deras badrum, som ha ska göra ordning i vår.
Lite städning har de hunnits med idag oxå, väldigt skönt!

Pratade med både jobben idag angående intervju, imörn ska jag vara på ena och på måndag ska jag till andra. Känns väldigt roligt faktiskt. Även om ja inte får nåt av dom så är de ju kul å gå på intervju, man lär sig alltid nåt! Så somsagt, håll en tumme för mig!!

På lördag är de bröllop, jag ser verkligen fram emot de. Men lite spänd och närvös är jag oxå. Jag ska ju lixsom vara tärna, (för er som inte visste de) och de är ju ingen lite grej. Men Marica och ja skulle gå igenom allt här i dagarna så ja vet hur jag ska gå och stå osv...man vill ju inte göra bort sig! =) Men de är nog ingen fara.
Men ja är väldigt glad för Maricas skull, hon har hittat en kille som passar henne perfekt!

Nu ska jag nog sätta på lite kaffe och äta lite glass framför dumburken!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Heron city!

Hela förra veckan låg både jag och Robban sjuka, så tråkigt! Så vi var rädda att vi inte skulle komma iväg på våran myshelg i Sthlm. På fredagen blev de till å vara hemma men på lördagen så rulla vi upp till Stockholm. Vi hade de kanon, hotellt var jätte mysigt och låg väldigt centralt. På dagen va vi och handla kläder och på kvällen va vi på golden hits och käka middag och efter de åkte vi tillbaka till hotellet å bara umgicks! Super helg!

Igår va vi och fick vursta söndagsmiddagen hos mormor och Hasse, va så sjukt god mat!! Vi rulla hem sen...;)

Idag så har jag, mormor, Alexander och Johanna varit på heron. Vi tänkte kolla på en bio. Men nej, de gick inga barnfilmer idag och den tidigaste filmen började kl 18 eller va de va. SUCK! Men de gjorde inte så mycket, vi bowlade ist, har ju inte gjort de på 150år, ja kommer ihåg när ja bowla rätt mycke förut och då va jag rätt duktig men nu..vilken skit asså, haha. Men ja vann..och de är huvudsaken! Alexander (5år) kom 2:a. Han va skit dukig, han hade iof hjälp av en slags ställning som man la klotet i och sen knuffa på de, men ändå!

Dom har ringt från ett jobb idag och ville att jag skulle komma på en intervju, så ja ska ringa upp dom imörn. Sen så hade jag dessutom fått ett mail från ett annat ställe och dom ville oxå att jag skulle komma på intervju!! Hahah nu jävlar kanske de släpper för mig!! Håll en tumme för mig allihopa!

Nej nu är ja helt slut, ska lägga mig i soffan och kolla på en film!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Tistag!!

Helgen va jätte mysig, i lördags va vi hemma hos Emma och firade henne lite granna! Vi började med att spela hockey ute på isen. De va 100år sen ja åkte grillor och dessutom va dom ja hade förstora så ja åkte kanske 15-20 min bara, men de va rätt kul. Men tror ja såg ut som bambi på hal is..haha. Shit va svårt de va!
Sen grillade vi korv och på kvällen så hade vi bordshockey tunering, jag sög på de osså. Ja förlora min grupp, STORT! men de va rätt kul ändå..=)

Igår va Robban hemma hela dagen, MYS! Han va borta nästan hela förra veckan så de va mys! Vi käka lite midda med Micke och Linn på kvällen, sen spela vi poker. Och Robban och ja VANN sista omgången!! Tjiihooo!!!36$ NICE!

Om en stund ska ja bege mig till Marica och hjälpa henne lite inför bröllopet. De är ju så mycket strul för henne hela tiden. Folk som sagt att dom ska fixa de ena och de andra ställer helt plötsligt inte upp eller så har dom glömt! Suck! Men som ja sa till henne, när dagen D kommer så är de bara att släppa allt och bara njuta av allt som dagen erbjuder.

ÅHhh, på fredag så jobbar Robban. På kvällen så ska vi ev ut och ta några öl me Walle mf. Men på lördag, då ska ja å Robban ha vårat alla hjärtans dag mys. Vi ska bo på hotell, bubbla, gå ut och äta, kanske gå på nån föreställning eller så...kommer bli så härligt! Jag längtar!!

Har bara ett litet problem, Frasse! Jag har ingen hundvakt! :( Men de löser sig på nå sett...

Nej nu ska jag springa

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Nu är de jul igen eller nej, helg igen!

Fan va tiden försvinner snabbt, ja undrar hur de här kommer gå!?
Snart är man väl 40 och sitter kvar här i Trosa med hus, barn, hund och volvo. Är det de jag vill med mitt liv? Vad vill jag göra? Plugga? Jobba? Men till vad och med vad? Hur ska man veta? När ska man veta? Nån som har nåt bra svar på frågorna??

De är ju inte så att jag inte trivs med att bo här och leva de livet jag gör, för de gör jag. Men jag undrar om de är såhär jag vill att mitt liv ska se ut. Många gånger drömmer jag mig bort och och undrar hur de skulle vara om jag började plugga på högskolan kanske till ssk eller polis eller nåt sånt. Eller hur de skulle vara om vi flyttade till Sthlm, Gbg eller Malmö...bo en storstad och leva de livet. Hur skulle de vara? Vad skulle vara annorluda, de blir ju en vardag där med men, man skulle träffa massa nya människor och göra massa nya saker som man inte gjort och bara kunna unna sig att göra lite mer småsaker som man inte kan göra här, pga att de inte finns saker att göra här på samma sett. Typ bowling! Flera resturanger! Bio! Mer affärer! Allt sånt..undrar hur de skulle vara!? Skulle vilja prova, men är de värt de?? Många frågor finns de!!

Men för att återgå till mitt "spännande" liv. Idag fyller min bästaste Emma 25år, hon är iof i Prag nu men kommer hem imörn och då ska vi ha lite firande för henne. Kommer bli jätte mysigt och kul tror jag! Hoppas och ser fram emot de.

Ikväll kommer Johan och Sofie hit tror ja. Vi ska fira att min underbara sis har fått ett fast jobb på 100% i Sthlm. Så hilma kul för henne, lite avis är jag nog allt, ja villo osså ha ett jobb. Men ja gläds med henne och tycker de är sjukt roligt att hon fått ett jobb inom de hon är utbildad till! Grattis Fiffi!!!

Nu ska ja göra mig iordning och försöka få fart påå mig själv! Men ha en trevlig helg allihopa!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Sjukling!!

Dagarna som gått denna vecka har inte vart speciellt roliga, jag har legat sjuk. Feber, hostig, snorig och ont i kroppen. Inte en bra start på veckan inte, men ja hoppas att de kommer gå över och ja blir piggare till helgen. Skulle vara kanon!!

En sak som ja legat å tänkt på de senaste dagarna är, hur människor behandlar varandra. Jag kan inte alls förstå hur man kan behandla sina nära på de sättet som dessa människor gör. För mig är de helt obegripligt! jag blir så ledsen för mina vänners skull, om ja kunde så skulle jag ta tag i vissa och skaka om dom!!

Men ja är inte heller alltid så bra på att hantera situationer, men nånting som ingen av mina vänner eller nån i min familj kan beskylla mig för är att ja inte skulle bry mig om mina vänner eller min familj!
Min familj och mina vänner betyder allt för mig, jag tror inte att alla ni förstår de!!

Men jag hoppas att denna situation kommer bli bättre och i bästa fall lösa sig. Men tills dess så har ni mig och många andra som betyder nåt för er!!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***


Lördagen!!

Nu är de måndag igen.
Lördagen blev inte alls så som jag hade hoppas på att den skulle bli tuvär. Den typ va kaos, tycker de är skit att en möhippa kan spåra som den gjorde, fy fan!!! Men de viktigaste var att jag gjorde mitt bästa och ansträngde mig till tusen. Men nu är de som de är och jag hoppas på att allt löser sig till de bästa. Vi får gå vidare och släppa lördagen!!

Idag känner jag mig lite risig, hostar och hängig. Så de blir ingen avancerad dag för mig idag. Jag ska försöka städa undan lite skit här hemma och kanske dra en sväng till Marica senare.

Nej orkar inte skriva mer nu!

Ta hand om varandra, KRAMAR***


Helg igen!!

Redan fredag, igen! Fan va tiden springer iväg hela tiden..jag hinner knappt med asså!

Sara är påväg hit, vi ska ta en liten fika och sen ska vi bort å träna lite. Hoppas på att Sara vill hänga på. Ikväll blir en lugn kväll, kanske lite middagsgäster och lite spel. Måste ju ladda lite...;-)

Igår var jag och klippte mig, de blev bra. Men jag har tydligen lite för lite löshår för att Jessica skulle kunna klippa upp de, hade behövt 30-40 till för att de skulle bli perfekt. Men jag är nöjd ändå..=)

Helgen kommer bli grym, de känner jag på mig! jag berättar allt om den på söndag...

Hoppas ni alla får en kanon helg!! =)

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Helg igen!!

Redan fredag, igen! Fan va tiden springer iväg hela tiden..jag hinner knappt med asså!

Sara är påväg hit, vi ska ta en liten fika och sen ska vi bort å träna lite. Hoppas på att Sara vill hänga på. Ikväll blir en lugn kväll, kanske lite middagsgäster och lite spel. Måste ju ladda lite...;-)

Igår var jag och klippte mig, de blev bra. Men jag har tydligen lite för lite löshår för att Jessica skulle kunna klippa upp de, hade behövt 30-40 till för att de skulle bli perfekt. Men jag är nöjd ändå..=)

Helgen kommer bli grym, de känner jag på mig! jag berättar allt om den på söndag...

Hoppas ni alla får en kanon helg!! =)

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Ensam hemma!!

Idag har Robban varit på anställningsinterjuv på sitt jobb, dom ska byta arbetsgivare..ah de är komplicerat! Men efter den så skulle han hjälpa Walle med nåt i hans lägenhet, sen skulle han stanna kvar i sthlm eftersom han jobbar imörn, så..ja...nu är jag hemma själv. Hatar å vara ensam..de är sååå tråkigt!!
Men ja får väl roa mig med tv;n och datorn..suck!
Hoppas jag kan sova inatt bara, hör ju så mycke konstigt när jag är själv, får för mig massa saker, haha!!

Nej nu ni, nu är de efterlyst!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Okej..

Okej, jag älskar vinter och snö, men nu tycker jag att de räcker med snö. De är helt underbart att snön har fått ligga så länge som den har gjort, men nu orkar jag inte skotta mera. De som är får gärna ligga kvar men snälla...sluta snöa!!!
Igår va Robban och ja å tränade igen. Fifan vilken träningsvärk jag har idag och värre kommer de bli imörn. Men de är ju en värk som är skön på nå vis...=)

Jaha å så nu är paradise hotel slut oxå, Jackie och Patrik vann. Lite otippat att dom skulle vinna, men kul för dom! Men va ska man nu fassna i för såpa?! De finns ju inga...=(

Gaaahh jag är så uttråkad om dagarna nu, ja vill bara hitta på nåt, vad som helst. Men alla normala människor jobbar ju. Sååå tråkigt!! Jag vill oxå jobba, fatta va mycke extra jag har å ge nu...

Tur att jag har min lilla voffa iallafall...vad skulle jag göra utan honom!? Han är den bästa vovven å världen och han är min! De va nån som skrev nån stans innan vi köpte Frasse att köpa hund är den ända kärlek man kan köpa sig och få nån som älskar en tillbaka...SANT!



Finaste vovven!!!



Frasse å bästa polarn Knut!




Frasse och Linus...Frasse saknar Limpan!


Nej nu är de väl dags å gå ut och skotta igen...de slutar ju lixom inte ramla ner snö från himlen!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Energi!?

Vart är all energi nån stans? Vem har tagit min energi!?? Ja, de kanske är jag själv som har tagit den ifrån mig själv? Vad vet jag, men jag är uppe sent om kvällarna, sover för länge på morgonen, gör inte mycke om dagarna och tycker inte saker är så roligt just nu. Jäkla vinter och arbetslöshet!!
Men jag måste hitta ett sett att ta mig ur denna onda cirkel, men hur? Nån som har nåt bra tips till mig?

Jag har iaf bestämt mig för att börja med natur diet igen, tänkte bli av med några kilo såhär efter alla helger! De har ju inte precis blivit lite mat och godis på senaste! Och träning ska de oxå bli mer av vill ja lova!

Hanna, Elsa och Emma var här nyss och tog en fika. Lilla Elsa bara växer och växer...snart springer hon runt och jagar Kunt och Frasse. Haha...

Nej nu är de dags å byta om och dra och träna lite. Då kanske jag hittar lite ny energi!! Hoppas!

Åh just de, ikväll är de final på paradise hotel, Emma och ev Hanna och Bea kommer hit så vi ska glo ihop. Undra vem som vinner!? Spännande!! Hehe...

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Måndag!!

Åh tråk!!! Idag är de måndag... Fy fan va jag tycker de är ruttet och vara arbetslös! Jag är så sjukt less på de här nu, men de verkar fan som att jag inte kommer hitta nåt jobb..gaaahhhh jag blir tokig!!
Och massa finns de att göra här hemma oxå, men ja orkar inte ta tag i nåt. De är så tråkigt just nu så de finns inte!!! Jag vet att de inte hjälper att klaga men de känns iaf lite bättre när man har gjort de.

Jag måste försöka ta tag i nånting nu, göra vad som helst! Ååååhhheeejjjj!!!

Helgen har vart kanon iaf, hade skit kul!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

RSS 2.0