Assistenterna! <3

Tänkte bara skriva några rader om lite av varje....

Kan ju börja med att berätta att jag funnit nya vänner för livet! I nya skolan som killen jag är assistent åt går i så är de ett gäng barn som har pt, och vi har verkligen funnit varandra. De är tack vare dom som allt känns lite lättare nu, jobbet, allt som händer hemma och runt om. Utan er..ja va skulle jag göra!?
Imöra ska vi ses och dricka öl, kolla på fotboll och blissa lite =P Längtar!!! <3

Robbans pappa är bättre nu oxå, han har varit hemma på permis från rh två helger nu. =) Förra helgen va vi nere och hälsade på, kändes så skönt. Att se att han kommer tillbax mer och mer för varje gång vi ses! Underbart va kroppen kan läka!

Min bästa väns pappa har oxå varit dålig, riktigt dålig.. =( dom trodde han inte skulle leva dagn ut när hon ringde, usch! De va förjävligt!! Kände så med henne och hela familjen, men de är bara att bita ihop och tränga undan sina egna känslor och ställa upp.. vet att hon skulle gjort samma för mig! Jag älskar dig! <3 Men nu är han piggare igen, vilket är ett stort mirakel, igen trodde de ens va möjligt, men nu..ja nu tror jag att han tom kommer få komma hem tillslut! =)) Underbart!

Tänk hur livet kan vända så snabbt! Jag har tänkt många gånger på hur jobbigt allt är... men vafan, man ska vara glad att man lever, för man vet aldrig vad som händer en själv eller sina nära och kära. Va rädda om varandra! <3 <3 <3



Frasse <3

FRASSE <3

 

 


RSS 2.0