Fullrulle!!!

De har varit en händelserik vecka som gått, har varit på sjukhuset (med en kompis), vart i Sthlm och shoppat, varit på intervju, fått ett jobb, Robban har fått en nytt jobb, städat och eldat i trädgårn, varit på många många långa härliga promenader, träffat en massa goa vänner och massa annat!!

Men nu i helgen verkar de som att de blir lungt för dom flesta, när vi var yngre var den här helgen en av dom "största" på hela året ju, men nu är de nästan som vilken helg som helst. Vi börjar bli gamla..;) Fast de är ju rätt skönt och bara hänga, dricka gott och äta massa goa grejer, ist för att supa sig "redlös" och inte vara med riktigt! Klart att man bli onykter ibland, men de är ju inte på samma sett!

Imörn på Valborg blir de ev att gå hem till Hanna och Tobbe, grilla lite och umgås, eller så blir vi hemma här och grillar och umgås. De är inte riktigt bestämt vad vi ska göra ännu, men Robban jobbar ju iof som vanligt så han få anpassa sig efter vad som bestäms...hihi.

Idag är de sjukt konstigt väder, de är nästan 18grader på våran framsida i skuggan, men de är ju blåsigt och solen skiner ibland, men de är inge kanon väder inte. Men när vi mötte upp Hanna på "stan" förut så svettades vi, sen blev de blåsigt å kallt, sen blev de sol och varm..ja ni fattar, man vet ju inte vad man ska ha på sig!?

Vi har iaf hängt hemma hos Hanna, Kunt och lilla Elsa idag, Frasse var helt tokig i Kunt idag. Han skulle bara "sätta" på honom hela tiden, sjukt jobbig va hen, men nu är han helt slut. Han stanna på vägen hem och ville inte gå mera, hahah, lite slö!

Jag ska försöka ta tag i mitt hus nu på em, men de är såå tråkigt! Har ingen energi till de alls...men de MÅSTE göras!

Trevlig helg på er alla!!!

Ta hand om varandra, KRAMAR***

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Åh fan, har Robban fått nytt jobb? Närmare Trosa eller? Hoppas allt är bra. Kramar

2010-05-10 @ 17:54:44
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0