Glömt bort bloggen!!!

Ojoj shit nu va de länge sen jag blogga IGEN! haha de gå ju lite i perioder de här kan man ju säga. Men så kan de vara..
De har ju hänt lite granna sen sist, ska försöka uppdatera er lite!

Jag har börjat jobba på häradsgården i vhd, hade tre intro dagar förra veckan. De kändes lite bättre efter sista dag efter första så kände jag bara hjälp! Men nu känns de lite bättre och jag ska jobba mitt första pass själv nu på onsdag..får se hur de nu går! =)

Sen har jag vart på inrtrvju igen, en liten flicka med downs syndrom, de verkar skitbra MEN (alltid ett men) de är bara på 50% och sen är de mest kvällstid...så ja jag vet inte riktigt.
Ska på en annan intervju nästa onsdag så jag väntar lite med att svara, eller ah jag vet inte hur jag ska göra!?

Intervjuen nästa vecka är till en cpskadad kille, bor i vhd, skola i sthlm, på 100%, så jag hoppas hoppas. De lät lovande iaf...=)

I helgen som va hade Johan min syrras kille sin 30års fest. Fansiken va kul de va. Vilket VÄDER, de va fan sommar!! Underbart!! Vi började redan kl 14 så jag kan ju medela att de blev några öl under kvällen, men jag tyckte att de var helt okej ändå, några fick ju i sig lite för myk men på de stora hela va alla som man ska på en 30års fest!
Och nästan alla hade klätt ut sig oxå, ännu mer +....nej en riktig höjdar fest!!!! Kort kommer, jag är inte så bra på att lägga över dom i datorn bara! Heheh....

Idag har de oxå vart kanon vädur, just nu är kl 22.14 och de är 17,4 grader ute, GALET! Jag har bränt mig i ansiktet och på bröstet idag igen, samma som i lördags, men de är de värt! Idag hade jag ändå smörjt in mig! HUms...

Dags för att varva ner framför soffan nu innan jag ska inta sängen, ensam idag igen! Dumma bobban som jobbar jämt! Men men, jag börjar vänja mig nu, älskar dig ändå my love! ;)

Ta hand om varandra, KRAMAR***

RSS 2.0