Min trognaste bästaste mysigaste härligaste vän! <3


Tänkvärt

Kan ni ibland känna att de mesta som ni gör blir fel!? Hur gärna man än vill göra rätt och hur väl man än tänker så blir det fel...!? Ibland känns de bara tungt, de är då man behöver sina vänner mer än någonsin, många gånger vet man nog inte ens om det själv, tuvvär.
Jag har en vän som går igenom en jäkligt tuff tid med många olika saker som händer i livet just nu, (kan tro att ja pratar om mig själv men så är inte fallet). H*n är så sårbar och jag vet att h*n behöver allt stöd och all pepp som går att få, men ändå så vill/kan h*n inte visa att h*n behöver de, och kan inte förmå sig att prata om de eller ta emot sk "hjälp".
Jag undrar då hur man som vän kan hjälpa!?
Men jag har kommit fram till att även om h*n inte svarar på mina sms alla ggr eller svarar/ringer upp när jag ringer så vet jag att h*n uppskattar att jag hör av mig. För vem uppskattar inte ett sms eller en ringning när man mår piss!? De är då man behöver ha sina vänner, när man inte vet själv vad man vill och hur man ska lösa sin siuation, hur man någonsin kan kunna se ljuset igen och när man inte vill/orkar berätta för sina vänner hur man känner.
De är då, som jag tror att man behöver sina vänner som mest, även om det är då som det är som svårast att vara dennes vän.. Man måste finnas för sina vänner i vått och torrt. Det är självklart upp till båda men om någon mår dåligt så som h*n gör just nu så ser jag det som min sk "plikt" som vän att finnas.
Eller vad säger ni!??


Hittat några citat som jag tycker är väda att tänka på:
"En vän är den som känner dig som du är, förstår var du varit, accepterar vad du blivit, och ändå, varsamt låter dig växa".
"En vän är en person som kommer när andra försvinner".
"Många känner krav på att hålla sin gräsmatta ogräsfri för att visa att de har kontroll på det som växer. Jag har löst det genom att medvetet låta maskrosorna växa fritt".
"När du hjälper en vän, minns det. När du får hjälp av en vän, glöm det".
"Errare humanum est, ignosceere divinum" - "Att fela är männskligt att förlåta är gudomligt".






Hard work work

Ja ni vad säger man, just nu så känns det som att de ända jag gör är att jobba jobba jobba, och sen kommer jag hem och då är de dags för att äta, sen gå me Frasse och sen kanske en liten stund i soffan å sen sova igen, å så rullar de på dagarna i enda.
Helgerna är fullbokade och bara svischar förbi på en sekund, jag hinner inte träffa alla jag vill och inte göra allt som jag borde och måste göra. Känner mig rätt rutten, men jag försöker så gott jag kan.
Om ni vill lyckas se mig nånting så är det helgerna eller sena kvällar som gäller. Och återigen, om jag är dålig på att höra av mig så är de verkligen inte min mening, men jag har av nån jävla annleding blivit en såndär som glömmer bort saker, glömmer att svara på ett sms ibland, om jag inte kan svara när nån ringer och ja inte ringer upp direkt så glömmer jag de med. Nu kan de ibland gå flera dagar nästan en vecka ibland som jag inte ens pratar med mamma. De skäms jag också för.. =/ Så känn inte att de är något personligt mot någon, de är bara så jag är just nu.
Sen är de också så att de händer endel i mitt liv som jag inte riktigt vet verken in eller ut med, hur jag ska göra eller vad jag verkloigen vill.. så de är mycket tankar och funderingar.. Men hoppas på att jag får rätsida med allt snart så jag kan bli "normala Sara" igen.
Men glöm inte bort ni som känner mig, mina vänner och min familj är de som betyder allra mest för mig, jag finns alltid för er och kommer alltid att göra de...de vet ni!??
Hugs&Kisses

Everyting is gonna be alright!

För att jag säger de! Så de så!

Hade en bra vecka förra veckan, va först hela helgen i Sandviken me jobbet, åkte skidor, åt och drack, spaa och hade de allmänt bra. På söndagen var de iväg ut på in tour i swea riket! Va roligt, ska åka ut snart igen! Känns skönt me lite omväxling i tillvaron.

I helgen va jag på fyren här och häpna, har inte vart där på månader, men de va rätt kul, mycket folk!

Nu på fredag ska jag ut och käka me ett gäng sköna brudar och fira min älskade vän Jossan! Längtar <3 va så länge sen hon och ja tog ett glas ihop! Ska bli mys, sen får vi väl se om alla mammor orkar gå vidare.. Hoppas verkligen de så man slipper åka hem vid 24 :-P haha! De ska nog inte va några problem hoppas jag.

Ååååh kan bussfan va framme snart!? Ja är hungrig!!!!


Idag måste bli en bra dag punkt och slut!

Godmorgon


En morgonbild


Svårt

Fast livet är så oerhört svårt och komplicerat och jag aldrig känt mig mer trampad på än jag gör just nu, så finns måste jag komma ihåg att jag har en familj som älskar mig och alltid ställer upp och finns där bara jag låter dom göra de, men de är svårt att släppa in dom just nu. Hur gärna jag än skulle vilja så kan jag bara inte!

De är läskigt när man ser sig själv förändras både psykiskt och fysiskt, när man inser själv att de inte är "jag" som lever mitt liv.. Utan att de är som att vara nån jävla robot som går runt! Jävligt dumt!!! Läskigt!!!

Måste tacka min underbara mormor för att du ställer upp i vått å torrt! Älskar dig! <3


Älskar <3


Tack! <3


Underbara mamma & sis <3

Måste vi göra om i sommar! Längtar efter värme, sol och goa drinkar!


Många konstiga drömmar!

Drömmer så mycket konstigt nu, jag sover sådär och är lättväckt, är de nåt tecken man tro!? Ja jag vettifan! Nu är de snart dags för sängen.. Längtar!


Längtar hem!

Igår och idag har varit två riktigt tuffa dagar! Ibland undrar jag om de någongång tar slut!? De enda jag egentligen vill är att alla ska må bra runt om mig! Att ingen ska må dåligt för att jag mår dåligt eller har orsakat de! :-/ känns inge bra! Jag skulle vilja vinna massa pengar.. Så jag kan ta tjänstledigt och åka iväg till något varmt land och rå om mig själv och mina nära! <3 tänk om någon av alla mina önskningar kunde slå in! Snälla gode...... Låt mig få en önskan att bli sann!?
Nu ska ja försöka slumra på bussen, är heeeeelt jäkla slut! Och jag vill bara hem!!!!

Min bästa vovve "surfar" lite! :-P


Myskväll med min älskade vovve! <3


Solen skiner och de har blivit många promenader, skönt å rensa skallen!


Tung dag fast solen skiner!

Känns tungt, allt, och så är de bara!
Har varit på en härlig promenad med mina fina voffa i vårsolen, sen gick vi förbi Linn&Micke å fick en kaffe! Är så glad att ja har er! <3
Nu ska jag försöka tvätta städa och fixa här hemma, ser ut som skit!!!!


Älskar <3


Drömma sig bort!

Försöker se de positiva, försöker drömma mig bort!!! Visst har jag drömmar, undra om dom någonsin blir verklighet bara...


Förvirrad!!!

Har nog aldrig varit så förvirrad, ledsen och förtvivlad i hela mitt liv, undrar bara hur fan allt ska ordna sig!?
Allt är så in i h.... komplicerat, önskar att jag kunde fly nånstans och komma tillbaka så är allt bra. Men de verkar inte som att de funkar riktigt så, livet är ju hårt!
Ja shit, dehär trodde man fan inte att man skulle uppleva och gå igenom när man va 15, fatta va lätt allt va på nåt vis då, fast då hade man iof andra grejer, men inte fan trodde man livet skulle va så jävla hårt! Kan längta tillbaka till den tiden ibland men samtidigt inte.
Men hoppas allt vänder nångång iaf, ser mörkt ut men de gör de väl alltid, en klok vän sa till mig för ett tag sen "- efter regn kommer alltid solsken, man kanske bara får vänta lite". Hoppas han har rätt!

Sorry att alla inlägg är så off, men de är på nåt vis skönt att få ur sig lite! Sen tror jag ju inte att de är så många som läser iaf. Va rädda om er!


RSS 2.0