Födelsedags helg!!!

Vill börja med att tacka alla för att ni kom hit i helgen och för alla fina presenter!!! Tack så jätte mycke!!

Fredag; I fredags blev jag somsagt "gammal", eller inte!?
Robban kom in med frukost på sängen och lite paket, jag fick två par örhängen, en jätte fin nyckelring och ett asa fin vinterjacka av honom, tack älskling!
På kvällen skulle ju släckten komma på besök, ja hade ju sagt att vi skulle bjuda på middag, och de är ju inge problem, de störsa problemet var att vi var 18pres som skulle äta samtidigt...men vi löste de skit bra, in med soffan i köket och köksbordet i v-rummet, så ett riktigt fint långbord blev de. =)
När alla hade kommit blev de en liten 5-kamp, alla skrattade och hade skit kul (tror jag.)
Dom gick hem hyffsat tidigt, men vi kom inte i säng förens vid 03-03.30 nån stans, vi satt uppe och snacka massa skit med Robbans syrra...skit mysigt va de!

Lördag; De började med en hyffsat lugn dag Faktiskt! Lita stress va de innan alla kom på kvällen med att hinna fixa i ordning sig med smink och hår och kläder, haha fy fan så vi såg ut. Riktigt snygga...eller!?
Blev 5-kamp på lördagen oxå, lite mer livat, man kan nog kalla de ett mindre fylleslag tror jag. Shit va fulla ALLA blev. Men men, sånt som händer, tur att de inte gick sänder en massa grejer bara. Men va "folk" kan göra konstiga saker på fullan, ooohh my god...helt sjuk.

Men de har varit en väldigt roligt helg, oc både fredag och lördag har varit riktigt lyckade. Tack så mycket alla, nu ska jag försöka få in lite blider från helgen...hahah.

Ta hand om varandra, KRAMAR***















Hahaha ja så här såg de ut, kolla in FB om några dar så kommer de mer
bilder där...kram

Kommentarer
Postat av: Jossan

Ja asså det e väl egentligen inte många karlar som gillar att gå runt på ikea..haha, men kul att robban gillar det:) måste vara 1 av få :P jag tycker det e rätt kul om man åker dit för att verkligen köpa något, är ju inte så kul o bara åka dit o "titta"..

2009-10-28 @ 13:39:30
URL: http://jossgoss.blogg.se/
Postat av: Jesper

Haha, hur fan ser ni ut :)

2009-10-28 @ 14:16:29
Postat av: Sara

vi är ju skitsnygga..haha

2009-10-28 @ 14:18:06
URL: http://saraeeeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0