Min älskade hund <3

I tisdags kväll så märkte jag att Frasse var lite gnällig och slickade sig/kliade sig i rumpan väldigt mycket. Tittade och såg att han hade sullnat upp endel, men de var inte överdrivet. Tänkte att de var en analsäckinflammation igen men de brukar gå över av sig självt på en dag. Förutom en gång då vi fick åka till herr vet och få hjälp med att "tömma". Då fick han lungande och sen hjälpte dom honom och sen va de över.
Men ja va tvungen att ringa dom i onsdags för de gick inte över och han va loj och kliade mycket. Så vi fick en tid torsdag (igår) kl 17.
Robban åkte dit med honom eftersom ja jobbar längre, (skönt att slippa va med fast man vill men ändå inte) dom började med att konstatera att de va en analsäcksinflammation och gav han efter ett tag lugnande när dom insåg att dom inte skulle kunna hjälpa honom utan lugnande. Vilket Robban redan sagt till dom, men inte fan lyssnar dom på en. Jävla muppar! Men men, så somnade han iaf och dom började tömma, men sköterskan tyckte inte att hon fick ut allt så han kalla på en vet som kom in, de va så illa att dom var tvungna att lägga ett snitt bak i rumpan på honom. Så att det inte skulle fyllas å bli fullt igen (kan nämligen spricka och bli väldigt infekterat då). Han har nu som ett drenage bak i ruman så att blodet och sekretet kan sippra ut.
Så återbesök om en vecka, me ordinationen att han ska ha kragen på sig 24/7 första dagarna, sen kan man ta bort den vid promenader. Men de tror jag inte vi kommer att göra för då kommer vi inte få på honom den igen =( Han gå in i allt, kan kan knappt gå hemma på golvet, han har ont och låter oss inte komma nära hans rumpa så de kommer bli ett helvete att hålla rent detta.. =( Men Robban lykades efter många försök få ut honom i morse, han kan ju inte gå upp/ner för trappen hemma, och låter oss inte lyfta honom.
Min underbara pappa är hemma med honom nu på fm, han har även lyckats få ut honom på en prom. Måste hinna iväg till apoteket och hämta hans med idag oxå...gaaaaahhh ja vill hem!!! Hundstackarn kommer även få vara ensam några timmar på em innnan Robban hinner hem. Vi har ju vart sjuka så jävla mycket i vår så ingen av oss kan vara hemma med honom.
Just nu känner jag mig som väldens sämsta människa och matte!!!!
Hoppas bara att det här läker ihop fint och snabbt så att vi på återbesöket får ta bort kragen och att han kan bli sig själv igen så vi kan leva "normalt". Tycker så jävla synd om honom!! =`(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0