Blir inte alltid som man tänkt sig, eller nej oftast inte

Denna vecka har rullat på i en rasande fart, nu är de bara några timmar kvar sen är de låååång ledigt. Tanken idag efter jobbet va att möta upp några kollegor och ta en lunch och en öl, men NEJ. Så jäkla synd då vi har planerat detta i flena veckor nu, ucsh ja bli så besviken. Men somsagt, blir oftast inte som man tänkt sig heller så.

Hade tänk att vara hemma hela påsken och ta de lungt träffa familj och vänner och slippa all stress. Men så blev de inte heller, vi drar till Gotland ikväll och kommer hem på söndag. Jessica och Sergio kommer oxå dit med sina små underbara yrväder och deras senaste lilla tillskott Ebba. Åh ska verkligen bli roligt att träffa dom. <3 Och alla andra i familjen oxå självklart.

Imorgon så ska vi även åka in till Visby och hejja fram våra killar i A-laget i innebandy, dom möter Visby blablabla, men vi måste ju om vi ändå är på ön åka och hejja på dom!!! Är en viktig match va ja fattat den som.

Inatt sov ja hos min bästa Maja, måste bara säga att utan dig gumman så hade jag nog inte klarat av allt som sker. Du är så jävla underbar!!!! <3 <3 <3

Men ja mår iaf hyffsat bra nu, ja lever iaf som ja brukar fråga när folk frågar hur jag mår.

Hugs&kisses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0